Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giuleştenii i-au stricat debutul lui Dusan Uhrin. Ce a spus antrenorul ceh după meci

Giuleştenii i-au stricat debutul lui Dusan Uhrin. Ce a spus antrenorul ceh după meci

Dinamo București

Comentarii

Formaţia FC Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr.

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre înfrângerea de azi şi concluzia la care a ajuns. 

"Am făcut multe greşeli individuale, aşa e imposibil să joci bine. Repriza a doua am jucat bine, dacă marcam lucrurile stăteau mai bine. Era primul meu meci aici, dar am de îmbunătăţit multe. Le voi spune personal la fiecare, nu în presă. Vorbesc mâine cu toată lumea despre toate golurile. Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj, care este aproape.

Nu este o situaţie bună, avem multi jucători accidentaţi. O să se întoarcă. Eu sunt realist şi suntem pe o poziţie de baraj. Sunt încă multe puncte în joc. Mi se pare imposibil să foloseşti aşa multi jucători, dar nu e pentru mine această întrebare. Nu pot să vorbesc prea multe despre primul meci. Toate meciurile sunt decisive pentru noi", a declarat Dusan Uhrin după meci. 

Afla mai multe despre: duşan uhrindinamo 

viewscnt
Articole similare