Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giuseppe Giannini atenţionează jucătorii Romei, înaintea meciului cu CFR Cluj. "Este întotdeauna greu să joci cu echipele româneşti"

Giuseppe Giannini atenţionează jucătorii Romei, înaintea meciului cu CFR Cluj. "Este întotdeauna greu să joci cu echipele româneşti"

Fotbal

Comentarii

Fostul mare jucător al celor de la AS Roma, Giuseppe Giannini (56 de ani) atrage atenţia asupra faptului că întotdeauna echipele italiene au avut probleme împotriva formaţiilor din România, conform TuttoMercatoWeb.

AS Roma şi CFR Cluj se întâlnesc joi, de la ora 19:55, pe stadionul "Olimpico", într-o partidă contând pentru etapa a treia din grupele Europa League. Ambele formaţii au câte patru puncte după primele două dueluri. Fosta legendă a clubului roman, Giuseppe Giannini îi atenţionează pe "urmaşii" săi că nu va fi deloc un meci uşor.

"Este întotdeauna greu să joci cu echipele româneşti, însă Roma are ceva în plus faţă de adversarele din grupa sa. În campionat echipa joacă bine, iar acum se aşteaptă sentinţa în cazul Diawara (folosit în meciul cu Verona deşi nu avea drept de joc, Roma pierzând acea întâlnire cu 0-3 la masa verde - n. r.). Am încredere în echipa giallorossa, fiindcă în atac are fantezie, viteză şi un joc imprevizibil. Sezonul trecut depindea de Dzeko, însă acum sper că Pedro şi Mkhitarian pot ajuta echipa să marcheze ca să urce în clasament. E adevărat, ar fi nevoie de mai mult pragmatism, însă caracteristica jucătorilor cu fantezie e să creeze, ei elimină cu uşurinţă adversarul şi nu întotdeauna sunt lucizi în faţa porţii. Dar toţi sunt fotbalişti mari", a declarat cel supranumit "Prinţul", pentru TuttoMercatoWeb.

Giuseppe Giannini a evoluat pentru Roma 15 sezoane, timp în care a cucerit un campionat al Italiei şi trei Cupe ale Italiei. În 2006, Giannini a venit în România pentru a o antrena pe FC Argeş, însă aventura s-a încheiat rapid.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare