Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Adi Vasile: "Ascult muzică, dedic timp şi laturei mele artistice". La ce instrument învaţă să cânte, dar şi cum gestionează antrenorul CSM-ului această periroadă

Give me 5 cu Săbău | Adi Vasile: "Ascult muzică, dedic timp şi laturei mele artistice". La ce instrument învaţă să cânte, dar şi cum gestionează antrenorul CSM-ului această periroadă

Handbal

Comentarii

Antrenorul echipei CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a răspuns provocărilor adresate de Alexandru Săbău în cadrul rubricii ”Give me 5” de pe www.telekomsport.ro.

Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Miercuri, Adi Vasile a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul rubricii Give me 5 de pe site-ul nostru.

E cea mai ciudată perioadă din viaţa ta?

Este, cu siguranţă! A venit într-o perioadă în care ne pregăteam de cea mai importantă parte a campionatului şi, dintr-o dată, a trebuit să ne obişnuim cu ideea, nu putem şti nici măcar când vom relua antrenamentele. Pentru viaţa noastră ăsta este un lucru tare greu de înţeles şi gestionat. Pe de altă parte această distanţare de familie, de părinţi, prieteni, de libertatea de a lua propriile decizii este o altă parte delicată a acestor zile.

Cum gestionează un antrenor situaţia aceasta fără antrenamente şi meciuri?
Îmi preocup mereu mintea cu gânduri, planuri şi scenarii despre viitorul apropiat şi nu numai. Dacă corpurile noastre au luat o pauză din activitatea obişnuită, mintea trebuie să rămână alertă. Aşa că ţin legătura cu fetele şi cu conducerea clubului pentru a găsi soluţiile cele mai bune. E tare greu când lucrurile nu depind de tine, aşa cum este cazul acum, dar trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca, în momentul în care ne vom revedea, să fim cât se poate de pregătiţi. Dacă sportiv va fi mai greu la început, organizatoric ar trebui!

Cum îţi petreci timpul?
Încerc să iau partea bună din această perioada. O văd ca pe o oportunitate de a face şi alte lucruri pe care, în mod normal, nu aş avea suficient timp. În primul rând să mă odihnesc şi să mă bucur de linişte. Investesc timp în lecturi sau cursuri care să mă ajute în profesie, ascult muzică, dedic timp şi laturei mele artistice. Încerc să învăţ să folosesc o chitară pe care am primit-o acum câţiva ani. Fac mişcare în casă pentru a-mi păstra ridicat, în primul rând, tonusul mental. Nu în ultimul rând ţin legătura cu părinţii şi prietenii. Unii dintre ei chiar comuni :)

De ce îţi e cel mai tare dor?
Aş spune că, în primul rând, de rutina zilnică. De echipă. De presiunea timpului atunci când ai puţine zile între meciuri şi trebuie să le pregăteşti. De sentimentul de satisfacţie atunci când pleci spre casă după un antrenament care a ieşit bine. De impredictibitatea fiecărei zile şi meci. De Sala Polivalentă plină. De adrenalină.

Alege trei meciuri ale CSM-ului pe care ai vrea să le vezi în această perioadă când stai acasă.
CSM-Rostov - pentru faptul că a fost primul meu meci în Sala Polivalentă.
CSM-Esberg - pentru că în acea perioadă şi în acel meci, eu, personal, am făcut prea multe greşeli, iar asta nu trebuie să uit.
CSM-Metz - pentru că în acel meci ne-am arătat cu adevărat potenţialul.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare