Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Cătălin Munteanu vedea partea bună a izolării: "Îmi dedic timp pentru a studia". Meciurile pe care vrea să le revadă fostul internaţional

Give me 5 cu Săbău | Cătălin Munteanu vedea partea bună a izolării: "Îmi dedic timp pentru a studia". Meciurile pe care vrea să le revadă fostul internaţionalgalerie foto

Special

Comentarii

Seria interviurilor exclusive "Give me 5 cu Săbău" continuă pe site-ul nostru. A venit rândul fostului mijlocaş de la Steaua şi Dinamo, care în acest moment este antrenor secund la Petrolul Ploieşti.

Cătălin Munteanu a fost crescut la Steaua şi a jucat pentru formaţia din Ghencea până în 1998, atunci când a fost transferat de Salamanca. A urmat transferul la Atletico Madrid, pentru care însă nu a jucat niciun minut, fiind legitimat din 2001 până în 2004. A fost împrumutat la Espanyol şi Albacete, iar apoi transferat de Real Murcia. Când aventura din Spania s-a încheiat, Muteanu s-a întors în România, dar la marea rivală, Dinamo. În finalul carierei a mai îmbrăcat tricoul celor de la FC Braşov şi Viitorul Constanţa. 

Pentru echipa naţională, Cătălin Munteanu are 17 selecţii şi un gol, în perioada 1997-2001. Cariera de antrenor şi-a început-o ca secund la România U19, urmând poziţii similare la Astra Giurgiu, FC Hermannstadt şi acum la Petrolul Ploieşti. 

Give me 5 cu Săbău | Cătălin Munteanu

1. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Cătălin Munteanu?

Cătălin Munteanu: Cu siguranţă este cea mai ciudată perioadă din viaţa mea. 

2. Cum gestionează un antrenor perioada aceasta fără antrenamente şi fără meciuri?

Cătălin Munteanu: Este o perioadă grea, singura modalitate să iei legătura cu grupul este doar prin mediul online, iar în rest profiţi de timpul liber pentru a sta cu familia şi pentru a studia. 

3. Cum îţi petreci timpul? 

Cătălin Munteanu: Am norocul să locuiesc într-un complex şi astfel pot să ies afară cu copiii, cu care fac antrenamente zilnic. Îmi dedic timp pentru a studia, mai văd un serial pe Netflix şi stau în casă cu soţia şi copiii. 

4. Alege trei meciuri din cariera ta de fotbalist pe care ai vrea să le revezi în această perioadă când stai acasă. 

Cătălin Munteanu: Steaua - Dinamo 2-4; Spania - România 1-1, debutul meu la echipa naţională şi debutul în Liga 1, Steaua - Rapid 3-1. 

5. Şi trei din cariera ta de antrenor.

Cătălin Munteanu: Având în vedere că sunt la început de drum în cariera de antrenor aştept să se mai strângă meciuri. 

Afla mai multe despre: catalin munteanu 

viewscnt
Articole similare