Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Cealaltă faţă a omului Vasile Maftei! Ce activităţi are în izolarea la domiciliu şi vestea bună pe care le-a dat-o rapidiştilor

Give me 5 cu Săbău | Cealaltă faţă a omului Vasile Maftei! Ce activităţi are în izolarea la domiciliu şi vestea bună pe care le-a dat-o rapidiştilor

Special

Comentarii

Fundaşul devenit idol la Rapid, Vasile Maftei, a răspuns provocărilor adresate de Alexandru Săbău în cadrul rubricii ”Give me 5” de pe www.telekomsport.ro.

Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Miercuri, Florin Răducioiu, a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul rubricii Give me 5 de pe site-ul nostru.

E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Vasile Maftei?

Da, e cea mai ciudată perioadă din viaţa mea, primordial e să câştigăm acest război pe care îl ducem cu această pandemie de coronavirus şi să trecem cu bine. Sunt obişnuit să fiu o persoană activă şi mi-e foarte greu să trec peste aceste zile în care trebuie să stau în casă respectând regulile autorităţilor.

Cum îţi petreci timpul?
Desenez cu copiii. Mă uit la seriale. Fac mişcare aproape de casă.

De ce îţi e cel mai tare dor?
De fotbal şi tenis

Alege trei meciuri din carieră de fotbalist a lu Vasile Maftei pe care ai vrea să le vezi în perioada asta când stai acasă!
Rapid - Hamburg (meciul tur), Franţa - România 1-1 pe Stade de France din preliminarii şi Rapid - Dinamo, finala Cupei României din 2002

Ţi-ar părea rău să nu promoveze Rapidul nici sezonul acesta dată fiind situaţia că nu se ştie dacă se încheie anul competiţional?
Ca oricărui suporter al Rapidului mi-ar părea rău că echipa să nu promoveze anul acesta, eu sper ca până la urmă acest campionat să se termine pe teren, iar Rapidul are toate şansele de a promova. Sunt la două puncte de locurile de promovare.

 

Afla mai multe despre: vasile maftei 

viewscnt
Articole similare