Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Cele două echipe de tradiţie pe care Dani Coman le doreşte în Liga 1: "Sper să promoveze". Ce face în izolare preşedintele Astrei

Give me 5 cu Săbău | Cele două echipe de tradiţie pe care Dani Coman le doreşte în Liga 1: "Sper să promoveze". Ce face în izolare preşedintele Astreigalerie foto

Special

Comentarii

Seria interviurilor exclusive "Give me 5 cu Săbău" continuă pe site-ul telekomsport.ro. Preşedintele Astrei, Dani Coman, a răspuns celor cinci întrebări puse de Alexandru Săbău.

Fostul portar a vorbit despre colecţia impresionantă de video cu meciurile în care a jucat şi a nominalizat cele două echipe din Liga 2, pe care şi-ar dori să le vadă în Liga 1, începând cu următorul sezon. 

Give me 5 cu Săbău | Dani Coman

E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Dani Coman?

Da, este o perioada ciudată, nu m-am mai confruntat cu o astfel de situaţie, dar trebuie să fim puternici psihic, să respectăm deciziile autorităţilor şi să stăm în casă. 

Cum îţi petreci timpul?
Timpul liber mi-l petrec cu familia, joc rummy cu fetiţa mea, mă uit la meciurile vechi pe care le-am jucat, am văzut vreo 70 până acum, am pe dvd-uri şi casete video aproape toate meciurile în care am jucat.           

De ce îţi e cel mai tare dor?
Îmi este foarte dor de fotbal, de emoţiile pe care le simt înaintea unui meci oficial, de interacţiunea cu jucătorii, de glumele care se fac în vestiar. Sper să se termine cât mai repede şi să ne reluăm activităţile pe care le avem, altfel vom avea mult de suferit în toate domeniile de activitate!                       

Spune-mi trei dorinţe care ai vrea să ţi se îndeplinească acum.
Să promoveze Rapidul şi FC Argeş, să începem antrenamentele şi meciurile oficiale cât mai repede şi să ne revedem sănătoşi.             

Alege trei meciuri din cariera ta de fotbalist pe care ai vrea să le revezi în această perioadă în care stai acasă.
Îmi doream foarte mult să revăd meciurile cu Hamburg, meciul cu Spania şi meciul din Franţa. Am revăzut toate meciurile pe care le-am jucat în cupele europene şi meciurile de la echipa naţională.

 

 

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare