Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Cosmin Contra, izolat la Madrid: "Acum ne dăm seama ce norocoşi eram înainte de această nenorocire!"

Give me 5 cu Săbău | Cosmin Contra, izolat la Madrid: "Acum ne dăm seama ce norocoşi eram înainte de această nenorocire!"galerie foto

Special

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Cosmin Contra a vorbit în exclusivitate cu Alexandru Săbău şi Telekom Sport. Interviul face parte din seria lansată în cadrul rubricii "Give Me 5 cu Săbău" de pe pagina www.telekomsport.ro

Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Luni, fostul selecţioner al României, Cosmin Contra, unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români ai momentului, a vorbit despre perioada dificilă cauzată de pandemia de coronavirus. Mărturii emoţionante ale antrenorului în vârstă de 44 de ani, mai jos.

Give me 5 cu Săbău | Cosmin Contra

1. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Cosmin Contra?

Cosmin Contra: Da. E cea mai ciudată perioadă din viaţa mea. Dar în acelaşi timp trebuie să fim responsabili şi să încercăm să ajutăm cum putem autorităţile. De aceea vă rog pe toţi - «Staţi în casă».

2. Eşţi izolat la Madrid, de ce ţi-e cel mai tare dor?
Cosmin Contra: Sunt izolat în casă la Madrid cu familia. În primul rând mi-e dor de fotbal. După, de libertatea de a te mişca unde vrei. La sală, la golf, la restaurant, acasă la prieteni. Dar probabil acum ne dăm seama ce norocoşi eram înainte de această nenorocire.

3.Cu ce îţi ocupi timpul?
Cosmin Contra: Mi-am făcut o rutină. Dimineaţă mă uit pe laptop şi văd antrenamente, întru pe wyscout şi încerc să văd nişte meciuri din diferite ţări. După prânz cu familia. Şi seară ies o oră cu căţeii mei. E singurul lucru care e permis la Madrid

4. Zi-mi trei meciuri din carierăaantrenorului antrenorului  pe care ai vrea să le revezi în această perioadă
Cosmin Contra: Sunt multe meciuri pe care mi-ar plăcea să le revăd. Petrolul-CFR din finala Cupei. Barcelona - Getafe în anul în care am salvat echipa de la retrogadare. Un 2-2 care ne-a dat moral pemtru a ne salva. Şi Rayo-Getafe din ultima etapă în care ne-am salvat de la retrogadare. Cu 2 goluri ale lui Ciprian Marica.

5. Dar 3 meciuri din carieră jucătorului Contra pe care ai vrea să le vezi acum?
Cosmin Contra: Liverpool - Alaves. Finala Cupei UEFA. România-Olanda la Constanţa. Getafe-Bayern returul sferturilor din Europa league.

Considerat unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din lume la începutul anilor 2000, Cosmin Contra a avut o carieră impresionantă ca fotbalist. A jucat pentru cluburi uriaşe precum Atletico Madrid sau AC Milan şi a făcut performanţă în Spania la Deportivo Alaves sau Getafe. Şi-a început cariera de antrenor în 2010 la Politehnica Timişoara, apoi le-a mai antrenat pe Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou, Alcorcon, Dinamo şi naţionala României. Pe banca tehnică a primei reprezentative a pierdut doar 5 meciuri din 24 disputate, având un procentaj de victorii de 54.17%. Mulţumită lui, staff-ului său tehnic şi jucătorilor, România a terminat Liga Naţiunilor pe un loc care-i permite încă să spere la Euro 2021, în urma barajului pe care naţionala preluată de Mirel Rădoi îl va disputa contra Islandei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin contraalex săbău 

viewscnt
Articole similare