Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Daniel Pancu: ”Dacă vă arăt ce mesaje am primit după plecarea de la Rapid, o să plângeţi şi voi!”

Give me 5 cu Săbău | Daniel Pancu: ”Dacă vă arăt ce mesaje am primit după plecarea de la Rapid, o să plângeţi şi voi!”

Special

Comentarii

Daniel Pancu este alesul rubricii de astăzi ”Give me 5 cu Săbău”. Fostul mare internaţional român, demis de la Rapid în urmă cu puţin timp, a discutat despre dificila perioadă pe care o traversează fotbalul românesc.

Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro.  Duminică, fostul mare internaţional român, Daniel Pancu, fost antrenor la Rapid Bucureşti a vorbit despre perioada de inacivitate cauztă de pandemia de coronavirus.

Give me 5 cu Săbău | Daniel Pancu

1. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Daniel Pancu?

Daniel Pancu: Cu siguranţă este cea mai ciudată perioadă din viaţa mea, pentru că în momentul în care am fost demis, a doua zi s-a oprit şi fotbalul

2. Cu ce îţi ocupi timpul?

Daniel Pancu: Timpul e greu de ocupat în lipsa fotbalului, dar trebuie să ne descurcăm. În primul rând, ne descoperim şi alte activităţi, cum ar fi gătitul, cititul, activităţi de care nu mai aveam timp de mult prea multă vreme. Apoi, o alergare prin pădure, sport în casă. Inventăm, ce să facem. Astea sunt timpurile, să sperăm că vor trece cât mai repede.

3. Cine te-a sunat sau ţi-a trimis un mesaj care te-a impresionat după plecarea de la Rapid?

Daniel Pancu: Am primit foarte, foarte multe mesaje. Chiar emoţionante. Poate într-o zi voi face o selecţie a lor şi o să le salvez undeva, pentru că declaraţia mea legatăt de plâns când am fost demis este absolut adevărată, dar dacă vă arăt mesajele primite, cred că şi voi aţi plânge dacă aţi fi în locul meu.

4. Zi-mi trei meciuri din cariera antrenorului Daniel Pancu pe care ai vrea să le revezi in această perioadă.

Daniel Pancu: Unul din liga a treia, contra celor de la Slobozia, când am promovat. Apoi Rapid - UTA, 2-0. Şi altul pe care cu siguranţă aş vrea să-l revăd de mai multe ori, ar fi meciul cu Reşiţa, ultimul meu meci la Rapid, pentru că eu consider că am făcut un meci foarte, foarte bun.

5. Dar trei partide din cariera jucătorului Daniel Pancu pe care ai vrea să le revezi acum ?

Daniel Pancu: Din cariera de jucător aş avea mai multe meciuri pe care să le revăd. Dar aşa, la o primă selecţie, ar fi meciul Rapid - Steaua, 3-0 în Giuleşti. Ar mai fi meciul Dinamo - Rapid 0-1 în Ştefan cel Mare. Şi ar trebuie să mai fie ceva legat de Beşiktaş. Cred că Chelsea - Beşiktaş, 0-2 din Champions League, un meci pe care nu am apucat să-l văd nici în ziua de azi.

Daniel Pancu (42 de ani) este unul dintre cei mai buni internaţionali români ai anilor 2000. A jucat de 27 de ori în echipa reprezentativă a României pentru care a marcat 9 goluri. În cariera sa a trecut pe la Poli Iaşi, Rapid, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia, FC Vaslui şi FC Voluntari. În 2017 a început să antreneze. A fost pentru început antrenor secund la FC Voluntari, iar în 2018 a preluat Rapid Bucureşti. Ca jucător, Pancu a cucerit titlul în România cu Rapid şi în Turcia cu Beşiktaş Istanbul 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare