Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Florin Cernat explică modul în care viaţa unui sportiv s-a schimbat în această perioadă: "E ciudat"

Give me 5 cu Săbău | Florin Cernat explică modul în care viaţa unui sportiv s-a schimbat în această perioadă: "E ciudat"galerie foto

Special

Comentarii

Seria interviurilor exclusive "Give me 5 cu Săbău" continuă pe site-ul telekomsport.ro. Directorul sportiv al lui FC Voluntari, Florin Cernat, a răspuns celor cinci întrebări puse de Alexandru Săbău.

Give me 5 cu Săbău | Florin Cernat

E cea mai ciudată perioadă din viaţa ta?
Este cea mai ciudată perioadă pentru fiecare persoană, deoarece ritmul de viaţă ni s-a schimbat, viaţa ne stă în loc. Şi pentru noi, sportivii, este foarte dificil, având un ritm alert, un stil de viaţă mai dinamic şi în prezent am fost nevoiţi să renunţăm la el. De asemenea, această situaţie nu îţi oferă posibilitatea de a sta alături de cei dragi, ceea ce este trist. Dar ne adaptăm, ca să fie bine pentru noi toţi trebuie să facem şi acest efort.

Cum îţi petreci timpul ?

Trebuie să luăm părţile  bune din tot ceea ce ni se întâmplă. În această  perioadă, stau cu familia mai mult decât am stat până  acum, ceea ce este un lucru bun, eu am fost mai tot timpul departe de ei. Asta e viaţa sportivului. Fac mişcare acasă, vizionez filme şi îmi descopăr noi hobby-uri, precum gătitul (n.r. - râde)

De ce îţi e dor?
Îmi lipseşte foarte mult şi îmi este dor de antrenament, de viaţa de dinainte. Asta am făcut de mic copil, vă daţi seama ce greu e ca dintr-o dată să se oprească totul.

Ce îţi doreşti acum?
În momentul ăsta am o singură dorinţă: să revenim sănătoşi la normal cât mai curând.

Ce meciuri vrei să vezi din cariera ta?
Dinamo Kiev cu Bayern Leverkusen, Dinamo Kiev cu Steaua din Ghencea şi meciul Danemarca România 2-2.

Afla mai multe despre: florin cernat 

viewscnt
Articole similare