Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Florin Răducioiu: ”Parcă trăim scenariul unui film!” Fostul mare atacant român şi-a adus aminte de ziua în care a răpus Barcelona

Give me 5 cu Săbău | Florin Răducioiu: ”Parcă trăim scenariul unui film!” Fostul mare atacant român şi-a adus aminte de ziua în care a răpus Barcelonagalerie foto

Special

Comentarii

Fostul mare atacant al echipei naţionale de fotbal a României, Florin Radu Răducioiu, a răspuns provocărilor adresate de Alexandru Săbău în cadrul rubricii ”Give me 5” de pe www.telekomsport.ro

Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Miercuri, Florin Răducioiu, a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul rubricii Give me 5 de pe site-ul nostru.

Give me 5 cu Săbău | Florin Răducioiu

1. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Florin Răducioiu?

Florin Răducioiu: Da, într-adevăr este o situaţie  unică,  parcă trăim  scenariul  unui  film. Cu  siguranţă  ne dorim  cu toţii  să trecem  peste  această  perioadă şi să revenim  la NORMALITATE!

2. Eşti blocat în România, de ce ţi-e cel mai tare dor din Italia?
Florin Răducioiu: Bineînţeles de băieţii mei care se află din păcate la Brescia cu care iau  legătură  zilnic, şi în general de starea de spirit şi vibraţia specifică Italiei.

3. Cu ce îţi ocupi timpul?
Florin Răducioiu: Ţînând  cont că stau în casă şi ies strict când  am nevoie (lucru pe care îmi doresc să îl facem cu toţii!)...Îmi ocup timpul gătind, citind, uitându-mă la televizor sau vorbind la telefon cu prietenii dragi.

4. Zi-mi  trei meciuri din cariera jucătorului Florin Răducioiu pe care ai vrea să le revezi în această perioadă
Florin Răducioiu: România - Columbia, Espanyol - FC Barcelona, un meci care s-a terminat 2-0 şi în care eu am marcat ambele goluri şi Ţara Galilor - România

5. Zi-mi 3 persoane care te-au sunat zilele acestea, când ai împlinit 50 de ani, şi nu te aşteptai să o facă
Florin Răducioiu: Cornel Dinu, Marius Mitran (fiind impresionat de mesajul lui, pe care l-am publicat pe contul meu Instagram) şi Marian Dragnea.

Născut în 1970 la Bucureşti, Răducioiu este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naţionale, cu 21 de goluri în 40 de selecţii.

A evoluat în cariera sa la echipe precum Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, VfB Stuttgart, Dinamo sau AS Monaco şi a lăsat, mai peste tot, o impresie extrem de plăcută. Florin Răducioiu are 96 de meciuri şi 22 de goluri în Serie A. În Italia a jucat pentru Bari, Verona, Brescia şi AC Milan. Este considerat unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria fotbalului românesc.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florin răducioiualexandru săbău 

viewscnt
Articole similare