Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | George Ogăraru vrea să revadă dubla cu Rapid din Cupa UEFA: ”Este trist faptul că urmează să petrecem Paştele în acest fel”

Give me 5 cu Săbău | George Ogăraru vrea să revadă dubla cu Rapid din Cupa UEFA: ”Este trist faptul că urmează să petrecem Paştele în acest fel”galerie foto

Special

Comentarii

George Ogăraru, fostul internaţional român de la Steaua şi Ajax, a răspuns provocărilor adresate de Alexandru Săbău, în cadrul rubricii ”Give me 5” de pe www.telekomsport.ro.

Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Joi, George Ogăraru, fost internaţional român, a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul rubricii Give me 5 de pe site-ul nostru.

Give me 5 cu Săbău | George Ogăraru

1. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului  George Ogăraru?

George Ogăraru: Încă nu ştiu dacă această situaţie cauzată de Coronavirus este cea mai ciudată sau cea din timpul şi după Revoluţia din 1989.

2. Cum îţi petreci timpul?
George Ogăraru: Sunt mai tot timpul în grădină şi prin curte. Ne bucurăm de timpul petrecut împreună plantând pomi, punem răsaduri etc. Ne place să credeam că astfel dăm tribut bunicilor care ne-au spus mereu că este o onoare să poţi lucra pământul ;) Pe lângă acestea avem multe teme de făcut cu copiii ;) şi activităţile casnice pe care le face fiecare acum. Studiez, lucrez pe laptop şi întocmesc un plan mai elaborat de management pentru un club de fotbal care vrea să iasă cu bine din criză.

 

3. De ce îţi e cel mai tare dor?
George Ogăraru: Îmi este dor să mă întâlnesc cu prietenii şi cu restul familiei şi de abia aştept să mergem din nou la Liturghie, în Biserică. Este trist faptul că urmează să petrecem Paştele despărţiţi de toate acestea!

4. Trei dorinţe care ai vrea să ţi se îndeplinească acum...

George Ogăraru:

  • - Aş vrea să se termine odată cu această izolare.
  • - Aş vrea totodată că să rămânem cu acest Timp câştigat pentru familie şi pentru propriile persoane chiar şi după încetarea pandemiei.
  • - Traficul din Bucureşti să fie mereu aşa cum este în aceste zile ;)

5. Alege trei meciuri din cariera fotbalistului George OGARARU pe care ai vrea să le vezi acum când stai acasă
George Ogăraru:Mi-ar face plăcere să revăd dublă cu Rapid din Sferturile Cupei UEFA şi meciul cu Valencia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: george ogăraru 

viewscnt
Articole similare