Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Gică Popescu, despre ce se întâmplă la Viitorul: "E ciudat". Cu ce se ocupă acum: "Sunt lucruri cărora nu le alocam prea mult timp"

Give me 5 cu Săbău | Gică Popescu, despre ce se întâmplă la Viitorul: "E ciudat". Cu ce se ocupă acum: "Sunt lucruri cărora nu le alocam prea mult timp"galerie foto

Special

Comentarii

Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a răspuns provocărilor adresate de Alexandru Săbău, în cadrul rubricii ”Give me 5” de pe www.telekomsport.ro.

Personalităţi din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe site-ul www.telekomsport.ro. Gică Popescu s-a alăturat iniţiativei şi a răspuns celor cinci întrebări.

Este cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Gică Popescu?

Din păcate, nu. Nu este această cea mai ciudată perioadă a vieţii mele. Cu toate că trecem printr-o perioadă grea, în care trebuie să stăm izolaţi în case, încerc să rămân cu părţile bune a acestei situaţii. Petrec mult timp cu familia, cu copiii, mă uit la filme, citesc, fac mult sport. Lucruri cărora, din păcate, nu le alocam prea mult timp în perioada de dinaintea izbucnirii pandemiei.

Cum îţi petreci timpul?
Am spus mai sus. Fac foarte mult sport, petrec mult timp cu copiii, mă uit la filme. Pregătesc împreuna cu Gică Hagi perioada care urmează la club, precum şi sezonul viitor. Muncesc de acasă pe telefon şi mail.

Cum gestionaţi această perioadă fără meciuri la Viitorul?
Este o perioadă dificilă, ciudată. Jucătorii nu se pot antrena, noi nu putem merge la birou. Facem doar planificări pentru ce va urma, fără să avem însă o certitudine faţă de când vom putea reîncepe activitatea normală, antrenamentele. Şi aici vorbesc de întreg clubul, juniori şi seniori.

Ai mulţi prieteni în Spania, iar fiica ta studiază acolo. Ai vorbit cu oamenii din Barcelona?
Din fericire, Maria a venit acasă înainte de a izbucni nebunia în Spania. Face cursurile online, de acasă. Situaţia mai delicată este în Madrid, cu toate că nici în Barcelona situaţia nu este tocmai fericită. Din fericire, toţi prietenii mei din Barcelona, cei cu care am vorbit, sunt bine.

Spune-mi trei meciuri din cariera ta de fotbalist pe care ai dori să le revezi în perioada asta când stai acasă.
Pe unul l-am văzut deja: România - URSS (n.r. - Mondialul din Italia). Mi-ar plăcea să revăd finala Cupei UEFA, Galatasaray - Arsenal, precum şi meciul U Craiova - FC Argeş din vara lui 1989.

 

 

Afla mai multe despre: gica popescuviitorul 

viewscnt
Articole similare