Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Soluţie în vreme de criză! Nicolae Dică şi-a făcut sală de fitness acasă. Şi-a amintit şi de celebra expresie: "Du-te Dică, Du-teee!"

Give me 5 cu Săbău | Soluţie în vreme de criză! Nicolae Dică şi-a făcut sală de fitness acasă. Şi-a amintit şi de celebra expresie: "Du-te Dică, Du-teee!"galerie foto

Special

Comentarii

Nicolae Dică este invitatul de luni al rubricii "Give me 5 cu Săbău". Fostul mare internaţional român şi-a adus aminte de celebra expresie "Du-te Dică, du-te!"

Personalităţi marcante din lumea fotbalului răspund în EXCLUSIVITATE provocărilor adresate de Alexandru Săbău pe pagina www.telekomsport.ro. Luni, fostul tehnician de la FCSB şi actual secund al echipei naţionale, Nicolae Dică a vorbit despre această perioadă dificilă de pandemie. El a mărturisit că îi este destul de greu să se adapteze acestei perioade, mai ales că este un om activ, care este obişnuit să facă sport şi să vadă sport, zi de zi. 

Give me 5 cu Săbău | Nicolae Dică

1. Cum gestionează un antrenor situaţia actuala cu pauza aceasta de antrenamente şi meciuri?

Nicolae Dică: Ma gândesc că este perioada de vacanţa şi le fac program de antrenament jucătorilor .

2. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Nicolae Dică?
Nicolae Dică: Sincer este cea mai ciudata perioada din viaţa mea şi cred că pentru toată lumea, nu doar pentru mine. Eu sunt învăţat sa fiu pe teren in fiecare zi, să urmăresc fotbalul şi asta îmi lipseşte mult. Dar este important sa trecem sănătoşi peste aceste momente dificile.

3. Cu ce îţi ocupi timpul?
Nicolae Dică: Ma antrenez in fiecare zi, am norocul să am teren de mini fotbal în curte şi mi-am făcut şi o sală de fitness mică, citesc, urmăresc filme şi ajut soţia la treburile casnice.

4. Zi-mi trei meciuri din cariera antrenorului Nicolae Dică pe care ai vrea să le revezi în această perioadă
Nicolae Dică:  PLZEN - FCSB 1-4, FCSB - Lazio1-0, SPORTING - FCSB 0-0.

5. Dar trei partide din cariera jucătorului Nicolae Dică pe care ai vrea sa le revezi acum?
Nicolae Dică:  Dinamo Kiev - Steaua  1-4. Acel meci cu "Du-te Dica, Du-teee!" ,Steaua - Dinamo Bucuresti 1-0, FC Argeş - Rapid 1-0.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare