Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Give me 5 cu Săbău | Titlul, marea dorinţă! Billel Omrani: "Să treacă perioada asta grea şi să câştigăm campionatul!"

Give me 5 cu Săbău | Titlul, marea dorinţă! Billel Omrani: "Să treacă perioada asta grea şi să câştigăm campionatul!"

Special

Comentarii

Billel Omrani, cel mai bun marcator al CFR-ului, a fost invitatul lui Alexandru Săbău la rubrica "Give me 5". Cum a răspuns el întrebărilor provocatoare, află din interviul de mai jos.

Seria interviurilor exclusive "Give me 5 cu Săbău" continuă pe site-ul telekomsport.ro. Protagonist este de această dată, unul dintre cei mai buni străini care au trecut prin fotbalul românesc, francezul cu origini algeriene, Billel Omrani. El i s-a destăinuit lui Alexandru Săbău şi a dezvăluit ce face în această perioadă dificilă, fără fotbal.

Give me 5 cu Săbău | Billel Omrani

1. E cea mai ciudată perioadă din viaţa omului Billel Omrani?

Da, evident este cea mai ciudată perioadă din viaţa noastră, a tuturor, nu doar a mea. E greu să nu mai faci tot ceea ce făceai până acum, în special antrenamente, meciuri. Asta ne lipseşte enorm.

2. Cum îţi petreci timpul?
Stau acasă, mă antrenez cât pot de mult în perioada asta, respect cu stricteţe programul de pregătire primit de la club. Când nu mă antrenez, mă joc pe playstation FIFA 20.

3. De ce îţi e cel mai tare dor?
Îmi este tare dor de familia mea care este în Franţa şi de fotbal.

4.Trei dorinţe care ai vrea să ţi se îndeplinească acum...
Să treacă această perioadă grea şi să fim cu toţii sănătoşi, să îmi revăd familia şi să începem campionatul pentru a câştiga un nou titlu cu CFR Cluj.

5. Alege trei meciuri din cariera ta de fotbalist pe care ai vrea să le revezi în această perioadă în care stai acasă
Cele trei meciuri pe care aş vrea să le revăd în această perioadă sunt: Celtic – CFR Cluj 3-4, atunci când am reuşit să marchez două goluri într-un meci incredibil şi am reuşit să ne calificăm mai departe, CFR Cluj – Lazio 2-1, este o victorie fantastică pe care aş vrea să o revăd şi, de asemenea, mi-ar plăcea să revăd şi primul meu gol pentru Olympique de Marseille.

Billel Omrani a fost dorit în Premier League


Presa din Sheffield anunţa, în urmă cu câteva luni, că gruparea din Premier League, Sheffield Uninted va demara negocierile cu atacantul francez de origine algeriană de la CFR Cluj, pentru care ar fi fost dispusă să ofere cinci milioane de euro. Înţelegerea nu s-a concretizat, iar Omrani a rămas, pentru moment, la CFR Cluj.

După campania europeană reuşită cu CFR, s-a zvonit că şi Celtic Glasgow ar fi fost interesată de fostul jucător al celor de la Marseille.

Afla mai multe despre: omranialexandru săbău 

viewscnt
Articole similare