Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Glasgow is Blue”. Rangers a învins-o pe Celitc în optimile Cupei Scoţiei. Ianis Hagi a fost rezervă

”Glasgow is Blue”. Rangers a învins-o pe Celitc în optimile Cupei Scoţiei. Ianis Hagi a fost rezervă

Stranieri

Comentarii

Rangers a câştigat duelul cu marea rivală, Celtic Glasgow, scor 2-0. Ianis Hagi a fost doar rezervă şi nu a fost utilizat de Steven Gerrard.

În ultimele cinci Old Firm, Steven Gerrard a obţinut patru victorii şi o remiză. Duminică, formaţia sa a câştigat cu scorul de 2-0 împotriva marii rivale şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei.

Rangers este mare favorită acum să facă eventul, după ce şi-a scos marea rivală din Cupă. Davis a deschis scorul în minutul 10, iar autogolul lui Kenny din minutul 34, a închis partida. Pe final, Allan McGregor, portarul lui Rangers, a salvat o lovitură de la 11 metri executată de Odsonne Edouard.

Ianis Hagi nu a evoluat deloc în acest meci, el fiind rezervă neutilizată de Gerrard. ”Glasgow is Blue” au reacţionat imediat fanii pe reţelele de socializare, la finalul unui nou succes obţinut de echipa lor, împotriva marii rivale.

Au evoluat:

Rangers: McGregor - Patterson, Goldson, Helander, Barisic - Aribo, Davis, Kamara - Morelos (Roofe 81), Arfield, Kent

Celtic: Bain - Kenny, Welsh, Ajer, Christie (Griffiths 73)- Turnbull, Brown, McGregor - Laxalt (Taylor 46), Edouard, Elyonoussi (Ajeti 87)

Afla mai multe despre: ianis hagirangerscelticold firm 

viewscnt
Articole similare