Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gluma lui Pochettino care i-a supărat pe madrileni: ”Suntem surprinşi de afirmaţiile lui Mauricio”

Gluma lui Pochettino care i-a supărat pe madrileni: ”Suntem surprinşi de afirmaţiile lui Mauricio”

Fotbal

Comentarii

Mauricio Pochettino s-a aflat în trecut pe lista celor de la Real Madrid, iar acesta şi-a permis să facă o glumă la adresa preşedintelui clubului Florentino Perez. Dar gluma argentinianului nu a fost gustată de oficialii clubului din capitala Spaniei, care au ieşit cu un comunicat de presă.

"Înainte de finala de pe Wanda Metropolitano, ne vom antrena pe Valdebebas şi vom fi cazaţi la un hotel din apropiere. L-am rugat pe Florentino Perez să ne găzduiască la hotelul lui Real, dar mi-a spus că voi dormi acolo doar când voi fi antrenorul lui Real Madrid" a spus, în glumă, Pochettino.

Clubul spaniol a luat însă în serios afirmaţiile lui Pochetto şi a dat un comunicat în care a specificat că "este surprins de afirmaţiile lui Mauricio Pochettino, despre o presupusă cerere ca echipa lui să fie cazată la hotelul lui Real Madrid. Este fals acest lucru, nu a existat nicio astfel de cerere, iar UEFA se ocupă de detaliile de cazare. Noi am pus la dispoziţie facilităţile de antrenament şi pentru Liverpool şi pentru Tottenham".

Tottenham şi Liverpool se întâlnesc, pe 1 iunie, în finala Ligii Campionilor. Meciul va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pochettinolorentino perez 

viewscnt
Articole similare