Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gluma săptămânii în Liga 1! "Iuliu Mureşan i-a spus lui Haţegan în cască să anuleze golul Astrei" :))

Gluma săptămânii în Liga 1! "Iuliu Mureşan i-a spus lui Haţegan în cască să anuleze golul Astrei" :))

Superliga

Comentarii

Ovidiu Haţegan a anulat un gol valabil al Astrei în meciul cu CFR Cluj, iar Iulian Călin a dictat un 11 metri pentru Craiova la o simulare grosonală a lui Alexandru Cicâldău. Fostul arbitru internaţional, Adrian Porumboiu, a comentat ultimele evenimente din Liga 1.

"Voi vă daţi seama că Haţegan a arbitrat-o la mijlocul săptămânii pe Real Madrid şi apoi a revenit în România şi a făcut o asemenea greşeală? Ce să înţelegi? Ca să conduci un meci al lui Real trebuie să fii "top", crema cremelor! Cred că am avut dreptate în privinţa lui Haţegan, el nu ar trebui să mai fie delegat la vreun meci al lui CFR Cluj! Îl bântuie amintirile cu clujenii. Dacă ar mai fi fost Mureşan în conducere, m-aş fi gândit că i-a transmis el în cască să anuleze golul. Culmea e că Mureşan nu mai e la CFR!", a spus Porumboiu.
 
Despre prestaţia lui Călin, fostul arbitru şi patron al celor de la FC Vaslui a declarat: "Călin părea un arbitru promiţător, începuse bine. Ce a făcut la Craiova e inexplicabil, mai ales că era aproape, a avut faza în faţa lui. Şi "prietenul" meu Mangia mai avea tupeu să se plângă de arbitri! Păi, ce să-ţi mai dea? Ţi-a inventat un penalty!". 
 

Afla mai multe despre: hateganporumboiucalingreseliarbitraj 

viewscnt
Articole similare