Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gluma zilei vine din Bănie. Pep Guardiola, cerut antrenor la U Craiova: "Eu mi-aş dori să vină el, dar nu ştiu dacă ajungem până acolo"

Gluma zilei vine din Bănie. Pep Guardiola, cerut antrenor la U Craiova: "Eu mi-aş dori să vină el, dar nu ştiu dacă ajungem până acolo"
Comentarii

Gheorghe Craioveanu a mărturisit că şi l-ar dori antrenor la Universitatea Craiova pe Pep Guardiola.

"Sunt foarte mulţi antrenori. Eu mi-aş dori să vină Pep, dar nu ştiu dacă ajungem până acolo. Sunt prieten, ne-am întâlnit de câteva ori pe gazon, l-am bătut de câteva ori şi ar fi un antrenor ideal. Glumesc. Sunt mulţi antrenori buni şi în fotbalul românesc.

Lăsând gluma la o parte, fostul internaţional crede că Victor Piţurcă reprezintă o soluţie reală pentru banca tehnică a Ştiinţei.

"Este posibil, de ce nu? Piţi, pe vremea noastră, în 94-95, a adus poate cel mai frumos fotbal din ultimele decenii la Craiova. Nu că eram noi zmei, dar juca ofensiv, era un antrenor care folosea foarte mult 4-3-3, cu trei atacanţi, care pe vremea aia era ceva straniu. Iar noi în anul ăla am dat foarte multe goluri. Piţurcă are experienţă şi eu cred că are o imagine extraordinar de bună la Craiova", a adăugat Craioveanu.

Gică Craioveanu a vorbit şi despre posibilitatea venirii la Craiova a lui Cristiano Bergodi.

"Am văzut că a făcut treabă bună la Voluntari. Nu ştiu cum va fi cu presiune, că aici nu e.... Îmi cer scuze faţă de Voluntari, dar aici nu e Voluntari, e Craiova. Iar la Craiova, cu 30.000 de oameni, presiunea e uriaşă. E foarte, foarte greu să joci ca antrenor în faţa acestui public", a mai spus Gică Craioveanu.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare