Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere a aşteptat cel mai bun moment să-i răspundă lui Dragomir! FOTO | Replica PERFECTĂ a francezului după ce a fost comparat cu "un tractor pe câmp"

Gnohere a aşteptat cel mai bun moment să-i răspundă lui Dragomir! FOTO | Replica PERFECTĂ a francezului după ce a fost comparat cu "un tractor pe câmp"galerie foto

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere vine după o săptămână perfectă în tricoul FCSB, cu cinci goluri marcate în ultimele două partide (două în Europa League, cu Beer Sheva, trei în Liga 1, cu ACS Poli Timişoara) şi se bucură din plin de acest moment.

Francezul este golgheterul Ligii 1 în acest moment, cu opt goluri marcate, şi speră să rămână titular în atacul FCSB în urma ultimelor evoluţii.

Iar după meciul cu ACS Poli Timişoara Gnohere a simţit că a venit momentul să-i ofere o replică lui Dumitru Dragomir, la câteva luni după ce fostul şef al Ligii îl compara cu un "tractor pe câmp".

"Gnohere pleacă de pe loc parcă pleacă tractorul pe câmp", spunea Dragomir în vară, iar francezul şi-a amintit aseară de această replică.

După hat-trickul reuşit aseară, Gnohere a publicat o imagine cu Dumitru Dragomir şi mesajul "Ăsta e răspunsul meu pentru tine!".

Afla mai multe despre: gnoheredragomirreplica 

viewscnt
Articole similare