Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere a izbucnit în presa din Coasta de Fildeş: ”Este un pic ciudat!” Ce l-a enervat

Gnohere a izbucnit în presa din Coasta de Fildeş: ”Este un pic ciudat!” Ce l-a enervat

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere este nemulţumit că Ibrahim Kamara, selecţionerul Coastei de Fildeş, nu l-a sunat nici măcar o dată, deşi în ultimii doi ani a arătat o formă foarte bună. Gnohere s-a născut în Franţa, dar părinţii săi sunt din Coasta de Fildeş.

Gnohere a fost în ultimii doi ani unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, iar forma bună l-a adus în discuţie pentru naturalizarea la naţionala României. Atacantul de 31 de ani spune însă că-şi doreşte foarte mult să joace pentru naţionala ţării în care s-au născut părinţii săi:

”Mă interesează Coasta de Fildeş, deoarece este ţara de origine a părinţilor mei. Este întotdeauna ceva special în a onora tricoul Coastei de Fildeş, deoarece, pentru un ivorian, este mereu o dorinţă”, a declarat Gnohere pentru publicaţia sportmania.ci.

Atacantul francez este însă dezamăgit că nimeni din federaţia ivoriană nu l-a contactat şi spune că va alege naţionala României, dacă va primi această propunere:

”Nu am fost niciodată contactat de Coasta de Fildeş. În sezonul trecut şi în acest an m-am gândit că am făcut ceva bun pentru a fi contactat, cel puţin o dată. Aici, în România, s-a vorbit despre mine să fiu chemat la naţionala românească. Şi am fost tentat să joc pentru România. Dacă România mă cheamă înaintea Coastei de Fildeş, voi merge fără regret la naţionala României.

Când vezi câteva lucruri despre selecţie... Băieţi ca mine, care joacă la un nivel bun şi care nu sunt chemaţi. Alţi jucători, din liga a doua a Belgiei, sunt chemaţi, este un pic ciudat
”, a mai spus Gnohere.

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare