Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere a vorbit deschis despre problema cu greutatea: ”Anumite critici nu le-am înţeles”. EXCLUSIV

Gnohere a vorbit deschis despre problema cu greutatea: ”Anumite critici nu le-am înţeles”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere a recunoscut că a avut probleme cu greutate, dar susţine că sunt cazuri în care kilogramele în plus erau justificate. Atacantul de 32 de ani s-a despărţit zilelel trecute de FCSB, deşi mai avea un an de contract.

Harlem Gnohere este unul dintre cei mai valoroşi străini care au trecut prin campionatul României, însă deseori a fost criticat pentru faptul că nu are grijă de greutatea sa. De altfel, era un obicei ca Gnohere să revină cu kilograme în plus după fiecare pauză. Atacantul francez spune însă că are şi scuze pentru unele situaţii când a depăşit greutatea recomandată pentru un fotbalist. De exemplu, atunci când a venit după pauze lungi impuse de accidentări:

”Când am ajuns în România erau şase luni de când nu mai jucasem şi aveam kilograme în plus, când am ajuns la Petrolul. Când am ajuns la Dinamo am slăbit aşa cât trebuia şi am performat aşa cum ar fi trebuit. După, când am revenit din vacanţă la Dinamo, nu am mai performat. La fel şi la Steaua, veneam mereu cu kilograme în plus. Iar perioada aceea, când m-am operat, de asemenea am avut kilograme în plus, dar au fost mai bine de două luni în care am fost inactiv. Anumite critici nu le-am înţeles, pentru că, şi atunci când marcam, mi se spunea că am kilograme în plus. Erau lucruri care nu mă atingeau la nivel personal, dar care mă enervau”, a declarat Harlem Gnohere pentru Telekom Sport.

Gnohere s-a despărţit de FCSB

Zilele trecut, FCSB a surprins când a anunţat că s-a despărţit de Harlem Gnohere. Atacantul de 32 de ani a fost în ultimii trei ani printre cei mai buni marcatori. Însă, în ultima perioadă, intrase în conflict atât cu cei din conducerea clubului, cât şi cu Bogdan Argeş Vintilă, care nu i-a acordat prea multă încredere. De altfel, a recunoscut că nu a avut o relaţie foarte bună cu actualul antrenor al FCSB-ului:

”Nu am avut niciodată o relaţie foarte bună cu el şi cu asta am spus tot ce aveam de spus despre el. Eu sunt un tip care, dacă are de spus ceva, i-o spune în faţă. Nu vorbesc prin alte persoane ca să transmit un mesaj”, a spus Gnohere pentru Telekom Sport.

La FCSB, Harlem Gnohere a adunat 115 prezenţe, 51 de goluri şi 6 assist-uri.

 

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare