Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere a vorbit în presa din Franţa despre situaţia sa la FCSB: ”Nu ştiu dacă e clubul potrivit!” Motivul neaşteptat pentru care îl cheamă Harlem :)

Gnohere a vorbit în presa din Franţa despre situaţia sa la FCSB: ”Nu ştiu dacă e clubul potrivit!” Motivul neaşteptat pentru care îl cheamă Harlem :)

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere are un nou sezon excelent la FCSB şi este golgheterul Ligii 1. Într-un interviu acordat pentru o revistă din Franţa, atacantul de 30 de ani explică motivul pentru care este într-o formă atât de bună.

Gnohere traversează la FCSB una dintre cele mai bune perioade din carieră. Cu toate acestea, evită din superstiţie să spună dacă FCSB este clubul care i se potriveşte. Asta pentru că în trecut totul s-a întors împotriva lui:

”Nu ştiu dacă am găsit clubul care mi se potriveşte, mai am multe de demonstrat. Când eram la Cherleroi, am crezut că acest club mi se potriveşte, deoarece veneam după un sezon foarte bune în liga a doua, cu 18 goluri în campionat şi 22 în toate competiţiile. În plus, am avut oferte din prima divizie a Belgiei, dar le-am refuzat. Am vrut să mai stau un an la Charleroi, să confirm şi apoi să semnez cu un club mare. Din păcate, a fost diferit. Charleroi a fost preluată de altcineva şi totul s-a întors cu susul în jos. Au venit jucători noi şi pentru mine a fost sfârşitul”, a declarat Gnohere pentru onzemondial.com.

Întrebat despre secretele cifrelor foarte bune pe care le are în România, Gnohere a răspuns fără ezitare: ”Maturitatea, am găsit femeia care-mi place, copiii mei. Toate acestea adunate îmi oferă astăzi stabilitate. Şi apoi, Steaua Bucureşti este un club cu adevărat profesionist, de aceea sunt foarte bun”.

Atacantul francez a explicat şi cum tatăl său a ajuns să-i pună numele Harlem. Jucătorul FCSB-ului neagă faptul că părinţii lui ar fi fost fani Harlem Globetrotters şi Eddy Mitchell: ”Nu este adevărat. Nu ştiu cine a scris acest lucru pe Wikipedia, dar este greşit. De fapt, într-o zi, tatăl meu a urmărit un film american a cărui acţiunea avea loc în cartierul Harlem, un cartier de negri şi de acolo a ales să-mi dea acest nume. Nici măcar nu ştiu dacă tatăl meu îl ştie pe Eddy Mitchell (n.r. râde)”.

 

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsbcharleroiliga 1 

viewscnt
Articole similare