Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere dezvăluie motivul pentru care a cerut schimbare în minutul 70

Gnohere dezvăluie motivul pentru care a cerut schimbare în minutul 70

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere a reuşit să înscrie din nou pentru FCSB şi a adunat patru meciuri consecutive în care a înscris. Atacantul francez a deschis scorul în FC Botoşani - FCSB 0-3. Gnohere a acuzat însă probleme medicale şi a fost schimbat în minutul 70.

Gnohere este într-una dintre cele mai bune perioade ale sale. Atacantul de 29 de ani a fost titular cu FC Botoşani şi a reuşit să deschidă scorul. Este al patrulea meci consecutiv care marchează. Gnohere spune însă că nu ţinteşte titlul de golgheter, deşi este primul în acest clasament, cu 12 reuşite:

”A fost o victorie importantă. Voiam neapărat cele trei puncte înaintea meciului cu Viitorul.Acum aşteptăm meciul cu Viitorul cu nerăbdare. Mă simt bine, mă simt foarte bine în echipă. Este un lucru foarte bun pentru mine să marchez la fiecare meci, sper să continui tot aşa pentru a-mi ajuta echipa. Nu am un obiectiv special pentru goluri. Dau totul în fiecare meci pentru a ajuta echipa. Momentul când echipa câştigă este mai important decât să marchez eu”, a declarat Harlem Gnohere.

Atacantul FCSB-ului a cerut însă să fie schimbat şi Dică l-a înlocuit în minutul 70. Gnohere spune că a simţit o durere la coapsă şi n-a vrut să forţeze, de teama unei accidentări mai grave: ”Am simţit o mică durere la coapsă, am preferat să ies ca să nu îmi asum vreun risc. A fost cu adevărat dificil, terenul a fost prost. Dar a fost prost pentru ambele echipe. Din fericire pentru noi, am reuşit să luăm cele trei puncte astăzi”.

Afla mai multe despre: harlem gnohereliga 1fcsbfc botosani 

viewscnt
Articole similare