Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere după 4-0 cu Poli Iaşi: ”Anul trecut am pierdut titlul acolo. Era important să îi batem acum!”

Gnohere după 4-0 cu Poli Iaşi: ”Anul trecut am pierdut titlul acolo. Era important să îi batem acum!”

FCSB

Comentarii

Eroul FCSB-ului din partida cu Poli Iaşi, francezul Harlem Gnohere este noul golgeter al campionatului. Francezul a marcat duminică seara în direct la Telekom Sport o ”dublă” din pasele lui Tănase şi strânge trei goluri în primele trei etape de campionat.

După meci, Gnohere s-a declarat mulţumit la microfonul Telekom Sport, mai ales ca echipa sa şi-a luat revanşa după înfrângerea decisivă din sezonul trecut de la Iaşi: ”Ne bucurăm că am câştigat, ştiam că am pierdut anul trecut la Iaşi şi era important pentru noi să câştigăm acum, pentru că ştiam ce probleme am avut cu ei. În acest sezon avem şi noi şi ei jucători noi, dar ţinând cont că anul trecut am pierdut practic titlul acolo era foarte important să îi batem acum!”


Francezul crede că experienţa din Europa de la mijlocul acestei săptămâni a făcut bine moralului echipei roş-albastre: ”A fost un meci bun per total, cred că am jucat cu încredere maximă, după ce am evoluat bine în Europa. Nu contează că e antrenament sau meci, important e să marcăm, e acelaşi lucru cel puţin pentru mine. Cele trei puncte sunt cele mai importante astăzi.” a spus Gnohere.

Transferul lui Raul Rusescu nu îl sperie pe Gnohere, care aminteşte de duelul din sezonul trecut cu Alibec: ”E bine pentru noi că vin jucatori noi, pentru club de asemenea e foarte important. Pentru mine e acelaşi lucru şi dacă vine Rusescu şi dacă nu vine, pentru că eu trebuie sa muncesc şi să-mi văd de treaba. Dacă vine un marcator mai bun ca mine la FCSB, e cu atât mai bine pentru club. Şi Denis Alibec era un fotbalist excelent, concurenţa ne face bine” a explicat Gnohere la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gnoherefcsbpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare