Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere i-a uimit pe francezi: "Dacă mănânc un kebab, iau în greutate 1,5 kilograme!"

Gnohere i-a uimit pe francezi: "Dacă mănânc un kebab, iau în greutate 1,5 kilograme!"

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere a fost invitat la emisiunea ”Le Vestiaire”, de la televiziunea SFR Sport, unde a stat de vorbă cu legendarii Frank Leboeuf, Emmanuel Petit şi William Gallas. Atacantul FCSB-ului a explicat şi de ce ia rapid în greutate.

Performanţele reuşite de Gnohere în acest sezon l-au făcut interesant şi pentru presa franceză. Atacantul FCSB-ului a fost invitat la emisiunea ”Le Vestiaire”, unde a vorbit pe larg despre viaţa şi cariera sa. Printre altele, Gnohere a explicat şi motivul pentru care are probleme cu greutate, latură pe care trebuie să o monitorizeze constant:

”Eu şi unul dintre fraţii mei avem un metabolism foarte ciudat. Dacă într-o zi mănânc un kebab, iau în greutate 1,5 kilograme. Nu sunt gurmand de fel, dar dacă ajung să mănânc ceva gras, se vede imediat”, a mărturisit Gnohere pentru SFR Sport.

Gnohere a ajuns în România în vara lui 2015 şi atunci avea grave probleme cu greutatea. În primă fază, a fost aproape să semneze cu Petrolul, dar Dan Capră - patronul de atunci al echipei ploieştene - a decis să nu-l păstreze deoarece avea 110 kilograme. Ulterior, a fost luat de Mircea Rednic la Dinamo, a slăbit şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: fcsbharlem gnoherele vestiaire 

viewscnt
Articole similare