Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere, în febra Marelui Derby: "E un meci special!" Mesajul pentru Rednic. Dinamo - FCSB, duminică, 21:00, Telekom Sport 1

Gnohere, în febra Marelui Derby: "E un meci special!" Mesajul pentru Rednic. Dinamo - FCSB, duminică, 21:00, Telekom Sport 1

Superliga

Comentarii

Marele derby al României, Dinamo - FCSB, se joacă duminică, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Cele două rivale se regăsesc în poziţii diametral opuse înainte de derby-ul de duminică, cu FCSB aflată pe locul 2 în clasament, în cursa pentru titlu, în timp ce Dinamo ocupă în acest moment locul 13, retrogradabil.

Totuşi, Gnohere e convins că la meciul de pe Naţional Arena poziţia din clasament nu va conta. Atacantul FCSB spune că îi poartă un respect deosebit lui Mircea Rednic, în ciuda schimburilor de replici din trecut şi se aşteaptă la o confruntare pe viaţă şi pe moarte.

"Din câte îmi aduc aminte, ultima dată când ne-am văzut (n.r. cu Mircea Rednic) am luat masa împreună. Nu ne-am mai vorbit de atunci. Sunt lucruri care se spun şi care se întâmplă... Altfel, pe antrenorul Rednic îl respect enorm pentru tot ce a făcut pentru mine. Sunt lucruri care se întâmplă în viaţă.

Cred că pentru derby-ul de săptămâna viitoare nu mai contează clasamentul. Cred că va fi un meci dificil pentru noi şi sper să fie şi pentru ei dificil. Trebuie să obţinem cele trei puncte, în primul rând pentru campionat, apoi pentru fanii noştri. Sper că îi vom face fericiţi.

Pentru faptul că am jucat la Dinamo, da este un meci special. Apoi, ştiu foarte bine ce înseamnă acest meci, vreau să fiu pregătit mental şi să dau maximum, cum am dat în ultima perioadă!
", spune Harlem Gnohere.

Francezul are un singur regret: duminică va fi pe teren şi nu se va putea bucura de regalul fotbalistic de pe Telekom Sport. Tot duminică, 11 noiembrie, se vor juca alte două derby-uri spectaculoase: "Păcat, mare păcat că nu voi putea urmări aceste meciuri, dar şi noi avem un meci foarte important duminică şi trebuie neapărat să îl câştigăm!"

  • Manchester City - Manchester United, de la 18:30, Telekom Sport 2.
  • AC Milan - Juvenuts, de la 21:30, Telekom Sport 2.

Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 pot fi vâzute doar cu pachetul Telekom Sport+.

Afla mai multe despre: gnohererednicdinamofcsbderbyuri 

viewscnt
Articole similare