Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere îngroapă securea războiului cu Rednic: "Îi voi mulţumi mereu pentru asta!"

Gnohere îngroapă securea războiului cu Rednic: "Îi voi mulţumi mereu pentru asta!"

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere pare decis să pună punct conflictului purtat de la distanţă cu Mircea Rednic şi spune că se simte recunoscător faţă de tehnicianul lui Dinamo pentru faptul că l-a adus în fotbalul românesc, unde traversează cea mai bună perioadă a carierei.

Atacantul spune că situaţia lui Dinamo e una complicată, dar e convins că Rednic poate schimba lucrurile în bine: "E un antrenor bun, e potrivit pentru Dinamo!"

"Nu cred că ar trebui să vorbesc despre ceea ce se întâmplă la Dinamo. Am avut o perioadă bună acolo. Îi voi mulţumi mereu lui Rednic pentru că m-a adus. De când a plecat, mereu am fost recunoscător, i-am mulţumit.

Este clar că este greu pentru Dinamo, că echipa nu merge bine, că este pe locul 12. Cred că Rednic este potrivit situaţiei de acolo, am lucrat cu el, ştiu că este un antrenor bun, deci cred că va fi bine pentru ei.

Nu vreau să vorbesc despre Dinamo. Dacă Dinamo va fi în play-off, va fi bine pentru toată lumea. Atât pentru suporterii lui Dinamno, cât şi pentru suporterii lui FCSB, pentru că este derby al Bucureştiului. Deci, este bine să se califice în play-off", a declarat Harlem Gnohere într-o conferinţă de presă.


 

Afla mai multe despre: gnohererednicdeclaratie 

viewscnt
Articole similare