Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere nu e de acord cu sistemul de desfăşurare al Ligii 1 şi îi critică pe cei de la LPF: "Mulţi se simt frustraţi când pierd din puncte!"

Gnohere nu e de acord cu sistemul de desfăşurare al Ligii 1 şi îi critică pe cei de la LPF: "Mulţi se simt frustraţi când pierd din puncte!"

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere nu e deloc de acord cu sistemul de desfăşurare din Liga 1, în special cu înjumătăţirea punctelor odată cu startul play-off-ului şi play-out-ului.

"Cred că pentru România, care e o ţară mare, cel mai indicat ar fi un campionat cu 20 de echipe. Sistemul cu play-off şi mai ales cu înjumătăţirea punctelor nu mi se pare productiv. Cred că mulţi se simt frustraţi când pierd din puncte. Ar trebui să fie un campionat cum e în Anglia, Italia, Franţa, tur, retur şi atât. Punctele să rămână toate. 
 
E greu să joci pe o astfel de vreme cum e acum în România. În Bulgaria, la Keşeru, s-a oprit campionatul, cred că a fost cea mai bună decizie. Terenul la meciul cu Sepsi a fost impracticabil, eu unul alunecam permanent. Apoi, cu Viitorul, la fel. Federaţia trebuie să se pună şi în pielea jucătorilor, e greu să joci. Când eram în Elveţia, de exemplu, la finalul lunii noiembrie se lua pauză. E dificil să te şi antrenezi în decembrie", a spus Gnohere pentru GSP.

Afla mai multe despre: gnoherefcsblpfpunctesistem 

viewscnt
Articole similare