Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere poate intra în ISTORIE! Performanţa care nu s-a mai întâmplat niciodată la FCSB

Gnohere poate intra în ISTORIE! Performanţa care nu s-a mai întâmplat niciodată la FCSB

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a terminat anul cu 12 goluri în Liga 1 după cele 22 de etape jucate, cu unul mai mult decât Ţucudean şi două în faţa lui Alex Ioniţă.

Niciodată în istoria echipei roş-albastre nu s-a mai întâmplat ca un jucător străin să reuşească să câştige la finalul campionatului titlul de golgeter, trofeu pe care francezul şi-l poate adjudeca. Ultima dată când Steaua a dat golgeterul Ligii 1 a fost în sezonul 2012-2013, atunci Rusescu marcase 21 de goluri. 

"Visez să câştig titlul de golgeter pentru că până acum nu am reuşit asta, dar e mai important să iau trofee cu echipa şi apoi să mă gândesc la performanţele individuale. Cred că poţi să faci mai multe lucruri, să fii cel mai bun din echipă, să marchezi, aşa cum fac şi Cristiano Ronaldo, şi Messi. Nu mă compar cu ei, să nu credeţi asta! Mi-ar plăcea să fiu campion cu Steaua şi să ies golgeterul campionatului. Muncesc şi-mi doresc să câştig cu Steaua, d-asta am preferat să rămân aici", spune Gnohere.

Cu 12 reuşite în cele 22 de etape disputate din Liga 1, francezul a primit cota 3,00 pentru un succes, în faţa lui George Ţucudean, cota 3,15. Topul este completat de Paul Batin, cota 7,00, Alexandru Ioniţă (8,00) şi Florin Tănase (9,00). 

Afla mai multe despre: gnohereistorieperformantasteauafcsbgolgeter 

viewscnt
Articole similare