Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere rupe tăcerea şi le dă o veste proastă fanilor: "Dacă va trebui să plec anul ăsta, pentru că aşa decide patronul, voi pleca"

Gnohere rupe tăcerea şi le dă o veste proastă fanilor: "Dacă va trebui să plec anul ăsta, pentru că aşa decide patronul, voi pleca"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să dea lovitura în această iarnă şi să-l vândă pe Harlem Gnohere. Atacantul, cel mai bun marcator al FCSB-ului în sezonul trecut, dar şi în acest an, a mai avut oferte în ultimele luni, dar finanţatorul a decis să nu-l vândă.

Totuşi sunt şanse mari ca el să plece de la FCSB, iar pentru prima dată a vorbit despre acest subiect.
 
"Nu sunt la curent cu ofertele, n-am ştiut nici atunci despre oferta din Arabia Saudită. Am mai spus, îmi doresc trofee, am zis asta când am venit în România, când m-am transferat aici, la Steaua, am vrut asta cu atât mai mult pentru că e o echipă mare. Sunt de doi ani aici, am terminat mereu pe doi şi e foarte frustrant. Dacă va trebui să plec anul ăsta, pentru că aşa decide patronul, voi pleca, dar dacă nu există o ofertă care să-mi convină şi să-i convină şi clubului, sunt pregătit să lupt pentru a obţine un titlu la finalul sezonului", a declarat Gnohere pentru GSP.

Afla mai multe despre: gnohereplecaresteauafcbsbecali 

viewscnt
Articole similare