Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gnohere s-a despărţit de FCSB. Atacantul francez şi-a anunţat plecarea printr-un mesaj emoţionant: "Aceasta este una dintre cele mai dificile scrisori"

Gnohere s-a despărţit de FCSB. Atacantul francez şi-a anunţat plecarea printr-un mesaj emoţionant: "Aceasta este una dintre cele mai dificile scrisori"galerie foto

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere şi-a reziliat, joi, contractul cu FCSB. Atacantul francez a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, vicecampioana confirmând ulterior despărţirea.

"Aceasta este una dintre cele mai dificile scrisori pe care am fost nevoit să le scriu în viaţa mea. O fac cu mare tristeţe, pentru că îmi iau rămas bun de la clubul care mi-a dat şansa să joc în Europa, marele meu vis. Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FCSB şi m-am bucurat de fiecare minut al perioadei mele aici. Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut parte din experienţa mea la club. Au fost o sursă de motivaţie la fiecare antrenament, la fiecare meci. Sper că evoluţiile mele au răsplătit încrederea pe care mi-au oferit-o. Cu toţii veţi rămâne în inima mea pentru totdeauna, fanii, angajaţii, coechipierii care au făcut parte din povestea mea. Bucureşti, te voi păstra în inimă. A fost o poveste minunată. Mulţumesc foarte mult", a notat Harlem Gnohere, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Harlem Gnohere (32 de ani) a ajuns la FCSB în 2017, de la marea rivală, Dinamo Bucureşti. A marcat 51 de goluri pentru gruparea roş-albastră în 115 meciuri. În România, Gnohere a disputat o finală de Cupa României cu Dinamo, club pentru care a marcat 24 de goluri.

FCSB a confirmat plecarea lui Harlem Gnohere

FCSB confirmă despărţirea de atacantul francez, prin intermediul unui comunicat publicat pe pagina de Facebook a clubului.

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului.

Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 115 partide oficiale în toate competiţiile, reuşind să înscrie de 51 de ori şi să ofere 6 pase de gol.

FCSB îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în continuare!", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare