Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Goffin - Zverev. Lupta pentru semifinale la Roma

Goffin - Zverev. Lupta pentru semifinale la Roma

Ponturi pariuri

Comentarii

Goffin - Zverev. Ultimul meci al zilei pe tabloul masculin de la Roma îi pune faţă în faţă pe Goffin şi pe Zverev, doi dintre cei mai în formă jucători ai momentului.

Goffin - Zverev

Foggin a reuşit să ajungă în sferturile de finală de la Roma după ce a trecut pe rând de L. Mayer, din Argentina, Cecchinato, din Italia şi Del Potro, din Argentina. A pierdut un singur set, în turul doi, însă tenisul arătat a fost de calitate şi se vede că zgura este suprafaţa lui preferată. Acum are un obstacol foarte greu, locul trei ATP, aşa că trebuie să dea tot ce are mai bun dacă vrea să ajungă în semifinale. Scopul final este să fie în formă maximă la Roland Garros, aşa că ne aşteptăm să vrea să petreacă cât mai mult timp pe teren la Roma.

De partea cealaltă, Zverev este cel mai în formă jucător al momentului, cu 11 meciuri la rând câştigate şi două trofee. S-a impus la Munchen, apoi a urmat Mastersul de la Madrid, iar acum se pare că se îndreaptă cu paşi repezi şi spre finala de la Roma. A trecut repede de Berrettini şi Edmund, iar acum are primul test cu adevărat greu de la această competiţie.

Goffin - Zverev

Goffin şi Zverev s-au mai întâlnit până acum de trei ori, scorul fiind 2-1 pentru belgian. Cu toate acestea, singura partidă disputată pe zgură a fost câştigată de Zverev, în 2016 la Munchen. Cum forma este şi ea de partea neamţului, ne aşteptăm să nu aibă probleme în a se califica în faza următoare. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru acest duel este pe o  victorie a neamţului, la cota 1.51.

Pronostic: Zverev @ 1.51

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuriteniszverevgoffin 

viewscnt
Articole similare