Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golgeterul lui Olăroiu despre experienţa din Asia: ”Chinezii n-au cultură tactică, dar au antrenori mari”

Golgeterul lui Olăroiu despre experienţa din Asia: ”Chinezii n-au cultură tactică, dar au antrenori mari”

Stranieri

Comentarii

Eder Citadin Martins s-a transferat în iulie la Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu. Italianul s-a bucurat de un start fantastic, marcând 11 goluri în 16 partide şi pasând de alte 7 ori decisiv pentru noua sa echipă.

Cu 26 de meciuri şi 6 goluri în naţionala Italiei, Eder este unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti care a ajuns în prima ligă chineză. El a vorbit în presa italiană despre experienţa din China sub comanda lui Olăroiu: ”Lucrurile merg bine pentru mine în China, dar nu e chiar atât de uşor de marcat în acest campionat. Dacă nu stai bine fizic, ai mari probleme pentru că fotbaliştii chinezi aleargă extraordinar de mult. Atunci când investeşti bani mulţi, fotbalul îţi creşte, iar în China se vede asta. Există facilităţi fantastice, bani mulţi, fani extroardinari. Desigur, lipseşte cultura tactică, dar pentru asta au fost aduşi antrenori mari, care îi ajută să înveţe. Cine crede că vine aici în vacanţă să se mai gândească odată. Eu încă învăţ în China” a explicat Eder pentru agenţia ITASportPress.

Italianul nu ar spune nu unei reveniri în Italia, dar se simte bine la Jiangsu: ”Niciodată să nu spui niciodată. Mă simt bine aici. Soarta noastră e în mâinile lui Dumnezeu şi eu nu exclud nimic” mărturiseşte atacantul cu origini braziliene.

5.5 milioane de euro a plătit Jiangsu Suning pentru Eder Citadin Martins. La formaţia lui Olăroiu evoluează alţi doi stranieri cu nume. Brazilianul Alex Teixeira este golgeterul echipei, iar fundaşul italian Gabriel Paletta este considerat printre cei mai buni apărători din campionat. Un al stranier, brazilianul Ramires va pleca în această iarnă de la Suning. Echipa lui Olăroiu a reuşit între timp să pună mâna pe un acord important cu o uriaşă companie din Coreea de Sud. 

Golul senzaţional marcat de Eder în partida cu Beijing Renhe

 

Afla mai multe despre: jiangsu suningcosmin olăroiueder 

viewscnt
Articole similare