Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golgheterul nu şi-a pierdut încrederea: ”Nu este terminat nimic!” Ţucudean face apel la entuziasmul clujenilor de la Glasgow

Golgheterul nu şi-a pierdut încrederea: ”Nu este terminat nimic!” Ţucudean face apel la entuziasmul clujenilor de la Glasgow

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Slavia Praga în manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Omrani a ratat un penalti, în minutul 79.

George Ţucudean a ratat o ocazie imensă în prima repriză a partidei cu Slavia Praga, apoi, la pauză, a fost schimbat de Dan Petrescu: ”A fost un meci foarte greu. Toate meciurile care le-am jucat până acum am avut adversari foarte buni. Păcat că nu am reuşit să marcăm din penalty acum la sfârşit şi mergeam acolo cu altă încredere. Dar nu este terminat nimic, putem marca, am arătat de atâtea ori că putem întoarce un meci şi asta ne dă speranţe” a spus Ţucudean la finalul partidei pierdute de CFR Cluj cu Slavia Praga.

”Ne-am montat singuri, a venit şi antrenorul, acelaşi discurs l-a avut cum a avut până acum. Ne-am motivat singuri şi s-a văzut cum s-a schimbat puţin jocul, am atacat foarte mult şi am avut acele ocazii.

Ţucudean rămâne optimist chiar dacă echipa sa a pierdut. Vârful CFR-ului şi al echipei naţionale a mărturisit la finalul meciului cu Slavia că şansele la calificare nu sunt compromise: ”Aşa era şi când am jucat cu Celtic. Nimeni nu ne dădea nicio şansă, dar am arătat că putem întoarce şi putem marca multe goluri. deci suntem încrezători în forţele noastre” a mai spus Ţucudean.

Returul va avea loc la Praga, la 28 august, de la ora 22.00. Echipa care se impune în acaeastă dublă manşă va evolua în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa, în grupele Ligii Europa.

Afla mai multe despre: ţucudean 

viewscnt
Articole similare