Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golofca este cu moralul la pământ după ce n-a reuşit la FCSB: ”Nu e chiar într-o stare de confort!”

Golofca este cu moralul la pământ după ce n-a reuşit la FCSB: ”Nu e chiar într-o stare de confort!”

Superliga

Comentarii

Costel Enache susţine că mijlocaşul Cătălin Golofca are moralul afectat de faptul că n-a reuşit să se impună la FCSB şi a fost nevoit să revină la FC Botoşani. Enache susţine că aceste întâmplări i-au marcat încrederea în sine.

Cătălin Golofca a fost unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri făcute în vară de FCSB. Mijlocaşul de 27 de ani n-a profitat însă de şansa pe care a primit-o în carieră, a avut o viaţă privată destul de agitată şi, în cele din urmă, a revenit la FC Botoşani. Golofca speră să-şi relanseze cariera prin această mutare.

Costel Enache speră şi el acelaşi lucru. Antrenorul lui FC Botoşani spune că are aşteptări mari de la jucătorul său, dar moralul acestuia este afectat de felul în care a decus aventura sa la FCSB:

”Aştept mai mult şi de la Cătălin. E clar că lucruri de genul ăsta nu-ţi dau un confort mental, te afectează. Îmi doresc ca el să treacă repede peste momentele dificile prin care a trecut. Să găseacă bucuria jocului, să găseacă o nouă motivaţie, să vină cât mai rapid în sprijinul echipei, pentru că echipa are nevoie de el. (întrebat dacă este marcat de eşecul de la FCSB) Nu e chiar într-o stare de confort. Să nu credeţi că e un om care n-are trăiri. E clar! Pentru oricine ar lăsa o urmă, aşa, de neîncredere, cel puţin”, a declart Costel Enache.

Afla mai multe despre: catalin golofcafc botosaniliga 1fcsbcostel enache 

viewscnt
Articole similare