Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golubovic, explicaţii halucinante despre henţul comis cu Dinamo. Ce a spus şi cât era cota la pariuri pentru penalty în meci

Golubovic, explicaţii halucinante despre henţul comis cu Dinamo. Ce a spus şi cât era cota la pariuri pentru penalty în meci
Comentarii

Bojan Golubovic, jucător cu mare experienţă la nivelul Ligii 1, a comis un penalty inexplicabil în minutul 26 al meciului Gaz Metan - Dinamo, câştigat de oaspeţi cu 3-0.

La casele de pariuri, cota medie pentru un penalty în meci era de 2.95. 

"N-am lovit mingea cu mâna, mingea m-a lovit pe mine. Am plecat la săritură, să dau cu capul, iar mingea pur şi simplu m-a lovit în mână. Nu am realizat că am atins mingea cu mâna în acel moment. Incredibil ce s-a întâmplat, chiar nu ştiu.

Eu sunt un om sincer, cinstit. O să dau în judecată pe cine mă va acuza de lucruri necurate. Nu am de ce să mă tem. Doar eu ştiu cât am muncit până la 34 de ani, m-au ajutat doar colegii şi antrenorii" - a spus Bojan Golubovic la Telekom Sport. 

"A fost un joc foarte slab făcut de noi, cu foarte multe greşeli. Sper să fie o seară tristă pentru toţi jucătorii. Arătăm foarte rău la ora asta. Cine îşi poate explica gestul lui Golubovic? Am luat două autogoluri practic, iar Salomao ne-a driblat ca-n curtea şcolii" - a spus Cristi Pustai la Telekom Sport. 

CITEŞTE ŞI

 

 

Afla mai multe despre: bojan golubovicdinamogaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare