Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golul lui Benzema din meciul contra lui Chelsea, contestat în Spania: "Trebuia anulat!" Ce s-ar fi întâmplat în careul londonezilor

Golul lui Benzema din meciul contra lui Chelsea, contestat în Spania: "Trebuia anulat!" Ce s-ar fi întâmplat în careul londonezilor
Comentarii

Real Madrid si Chelsea au remizat în turul semifinalelor UEFA Champions League, scor 1-1, în direct pe TelekomSport 1.

Chelsea a început meciul bine şi a surprins-o pe Real Madrid după ce a deschis scorul prin Pulisic în minutul 14. Real Madrid a egalat prin Benzema cu 15 minute înainte de finalul primei reprize. Pe o ploaie torenţială, meciul a rămas egal până la fluierul final, iar clubul din capitala Angliei pleacă cu prima şansă la calificarea în finală, datorită golului marcat în deplasare. 

Totuşi, golul marcat de atacantul francez a venit în urma unei faze controversate. Înainte ca mingea să ajungă la Benzema, care a marcat superb din voleu, Cesar Azpilicueta a pierdut un duel aerian în faţa lui Casemiro, iar presa din Spania a semnalat un posibil fault în atac. 

Mijlocaşul brazilian pune mâna pe fundaşul lui Chelsea. Juan Andujar Oliver, fost arbitru internaţional, susţine că faultul este clar. 

"Da, Casemiro îl faultează pe Azpilicueta, înainte ca Militao să devieze către Benzema, care marchează. Golul trebuia anulat", a spus fostul arbitru. 

Olandez Danny Makkelie, care a stat la centrul partidei nu a sesizat faza, iar arbitrul din camera VAR, Kevin Blom, nu l-a atenţionat. 

PSG şi Manchester City se vor înfrunta în cealaltă semifinală, iar meciul este transmis miercuri de la ora 22:00, în direct pe TelekomSport 1 şi pe telekomsport.ro.  

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare