Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Golul lui Octavian Popescu încă îl bântuie pe Flavius Stoican! ”Cred că nici pe calculator nu marcai aşa!”

Golul lui Octavian Popescu încă îl bântuie pe Flavius Stoican! ”Cred că nici pe calculator nu marcai aşa!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Octavian Popescu a deschis scorul chiar în minutul 2, cu o execuţie fantastică din afara careului, după un contraatac superb. Flavius Stoican, antrenorul câinilor, a fost impresionat de reuşita tânărului jucător de la FCSB.

”Cred că nici pe calculator nu marcai aşa!”

”E un contraatac de manual. Cred că nici pe calculator nu marcai aşa. E uşor să găsesc vinovaţi. La o lovitură de colţ trebuie să închei faza, să dai peste, pe lângă. A fost execuţia lui Tavi Popescu, care dacă pot să glumesc puţin, datorită terenului bun. Ştiam clar că terenul nu o să fie prost, nu sărea mingea”, a spus Flavius Stoican, la Playsport.

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă încă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Ce a declarat Octavian Popescu după golul reuşit

”Mă aşteptam să marchez, dar nici chiar aşa de rapid. Nu m-am gândit să preiau, am tras. Nu ştiu care gol a fost mai frumos, nu le-am văzut, eram în vestiar. Este o victorie foarte importantă pentru că suntem în spatele celor de la CFR. Sper să o ţinem tot cu victorii. Nu ştiu ce se scrie despre transfer. Nu prea citesc presa”, a declarat Octvian Popescu, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: stoican-fcsb-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare