Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Goluri pentru Denis Drăguş şi Alex Dobre. Final incredibil de meci la Liege! Standard a fost egalată în minutul zece al prelungirilor

Goluri pentru Denis Drăguş şi Alex Dobre. Final incredibil de meci la Liege! Standard a fost egalată în minutul zece al prelungirilor

Stranieri

Comentarii

Alex Dobre a fost integralist şi a marcat un gol pentru Dijon. Execuţia sa a adus victoria lui Dijon! În Belgia, Denis Drăguş a marcat pentru Standard Liege.

Fotbalistul echipei Dijon, Alexandru Dobre, a înscris unicul gol în meciul câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa formaţiei Amiens, în etapa a XII-a a ligii secunde din Franţa.

Dobre a marcat în minutul 58. În minutul 45+1, de la Dijon a fost eliminat Ngouyamsa. Alex Dobre a fost integralist.

Dijon ocupă locul 16 în clasament, cu 13 puncte, iar Amiens este pe 19, cu 9 puncte. Liderul Toulouse are 27 de puncte.

Gol şi pentru Denis Drăguş în Belgia

În Belgia, Denis Drăguş a marcat în minutul 51 al meciului cu Leuven.

Standard Liege a deschis scorul în minutul 39 prin Tapsoba, iar la cinci minute de la reluare, Drăguş a majorat avantajul formaţiei antrenat de Elsner. Românul a fost titular şi a fost înlocuit pe final cu Gonzalez Carcela. Finalul partidei a fost unul incredibil. Leuven a marcat golul de 2-1 prin Mercier, în minutul şapte al prelungirilor, apoi a egalat la ultima fază prin Kaba. 

Standard Liege a ratat a cincea victorie a sezonului şi, cu 14 puncte, ocupă locul 11. Leuven are zece puncte şi se află pe poziţia a 16-a.

Liderul surprinzător este Royale Union, la egalitate cu Club Brugge. Eupen este a treia în clasament.

Afla mai multe despre: alex dobre 

viewscnt
Articole similare