Experiențe împreună.
You are here:

Goluri pentru Stancu şi Maxim în penultima etapă din Turcia. Românii au înscris în două meciuri în care s-au marcat în total 17 goluri

Goluri pentru Stancu şi Maxim în penultima etapă din Turcia. Românii au înscris în două meciuri în care s-au marcat în total 17 goluri
Comentarii

Bogdan Stancu (Genclerbirligi) şi Alexandru Maxim (Gaziantep FK) au înscris în partidele disputate, marţi, în penultima etapă a campionatului Turciei.

La meciul Genclerbirligi – Goztepe, scor 5-3, Stancu a marcat două goluri, în minutele 56 şi 82. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Angelo ‘44, Ayite ‘49 şi Mert ‘70. Pentru oaspeţi au marcat Ideye ’12, Kayan ’30 şi Şimşek ’50.

Bogdan Stancu a intrat pe teren în minutul 46.

La partida Gaziantep FK – Rizespor, scor 4-5, Maxim a înscris în minutul 47. Oaspeţii au condus cu 3-0. Au mai marcat Demir ‘49, ’86 şi Djilobodji ’89 pentru gazde, respectiv Torun ‘7, Koybaşi ’32, Soderlund ‘45+2, Sabo ’60 (penalti) şi Samu ’79 pentru oaspeţi.

Maxim, care a jucat până în minutul 71, a primit un cartonaş galben în minutul 28.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Genclerbirligi ocupă penultima poziţie în clasament, cu 38 de puncte, şi speră să se salveze de la retrogradare în ultima etapă. Gaziantep FK este pe locul 9, cu 55 de puncte.

În fruntea clasamentului este egalitate de puncte între ocupantele primelor două poziţii, Beşiktaş şi Galatasaray – 81. A treia clasată, Fenerbahce, are 79 de puncte.

viewscnt
Articole similare
Cum s-au cunoscut Simona Halep și Toni Iuruc. Dezvăluiri de senzație despre începutul...