Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GOOOOLLLLLLL! Moruţan, decisiv pentru Galatasaray! A marcat golul victoriei în minutul 90+11, cu Rizespor

GOOOOLLLLLLL! Moruţan, decisiv pentru Galatasaray! A marcat golul victoriei în minutul 90+11, cu Rizespor

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (22 de ani) a adus victoria lui Galatasaray în meciul cu Rizespor, cu un gol marcat în minutul 90+11, în campionatul Turciei. Moruţan a început partida ca rezervă, dar a intrat pe parcurs şi a fost decisiv pentru echipa lui Fatih Terim. Românul e la a doua etapă la rând cu gol marcat pentru Galata.

 Moruţan, decisiv pentru Galatasaray cu Rizespor! A marcat în minutul 90+11

Fatih Terim l-a ţinut pe bancă pe Olimpiu Moruţan în meciul cu Rizespor, din campionat. Românul a intrat în prelungirile partidei, în locul lui Ryan Babel, iar 10 minute mai târziu a marcat golul victoriei pentru formaţia CimBom. Moruţan a pus latul, simplu, din faţa porţii goale şi a înscris, după o centrare din dreapta.

Galatasaray a deschis scorul în minutul 5 prin Mostafa Mohamed, cel care a şutat puternic din interiorul careului.  Pohjanpalo a întors de unul singur scorul prin golurile marcate în minutele 17 şi 26. Mohamed a reuşit şi el dubla în minutul 75, iar apoi Moruţan a adus golul victoriei, în minutul 90+11.

Cicâldău a fost titular şi integralist. La Rizespor, Djokovic şi Boldrin, foşti jucători în Liga 1 la CFR Cluj şi FCSB, au fost titulari.

Olimpiu Moruţan e la a doua etapă la rând cu gol marcat în Turcia, după ce a dat un gol foarte frumos cu Goztepe, în victoria lui Galatasaray, scor 2-1.

Afla mai multe despre: morutangolgalatasarayvideoturcia 

viewscnt
Articole similare