Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gorbsov după golul senzaţional marcat Craiovei: ”Am avut puţin noroc, Craiova este o echipă bună!”

Gorbsov după golul senzaţional marcat Craiovei: ”Am avut puţin noroc, Craiova este o echipă bună!”

Concordia Chiajna

Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a cincea a Ligii I. Craiovenii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 18.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Gorbosov, argentinianul punctând după un şut senzaţional: ”A fost un meci greu, am avut superioritate numerică mult timp, însă Craiova ne-a pus probleme. Sigur, decizia abitrului ne-a ajutat, dar cum am zis, avem mult de muncă, pentru ca ei ne-au pus probleme şi în 10 oameni” a explicat sud-americanul la microfonul Telekom Sport, după finalul jocului.

Modest, Gorobsov spune că a avut puţin noroc la golul superb marcat în minutul 81: ”Nu m-am gândit de două oriAm văzut că venea mingea spre mine şi am încercat să lovesc cât mai repede, pentru că ei veneau în pressing. Am avut noroc că am prins-o bine şi s-a dus lângă bară. Craiova e o echipă bună, a avut ocazii şi în 10 oameni. Au un public fantastic şi trebuie să respectăm această echipă, pentru că este una dintre cele mai bune din campionat” a încheiat mijlocaşul argentinian. 

Afla mai multe despre: gorbsovchiajnacraiova 

viewscnt
Articole similare