Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Granada, la un pas de surpriză pe Camp Nou! Barca a egalat în ultimul minut ! În Serie A, Napoli s-a distrat cu Udinese VIDEO

Granada, la un pas de surpriză pe Camp Nou! Barca a egalat în ultimul minut ! În Serie A, Napoli s-a distrat cu Udinese VIDEO

La Liga

Comentarii

Barcelona a fost la un pas de a se face de râs în meciul cu Granada. A fost condusă până în ultimul minut de joc. Catalanii sunt la 5 puncte de marea rivală, Real Madrid, care este pe primul loc.

La Liga: Granada, la un pas de surpriză pe Camp Nou

Barcelona a încercat să facă uitată înfrângerea cu Bayern, din Liga Campionilor. Meciul cu Granada, o echipă fără victorie în primele patru etape, era ocazia perfectă.

Calculele hârtiei au fost date însă peste cap. Domingos Duarte a dat lovitura pe Camp Nou şi şi-a dus echipa în avantaj.  Catalanii s-au zbătut să egaleze, dar Araujo a avut singura ocazie în prima repriză. Uruguayanul şi-a încercat norocul şi după pauză, dar fără succes pe tabelă. Nici Depay nu a putut să egaleze. Golul de 1 la 1 a venit în ultimul minut de joc: Araujo a reuşit până la urmă să trimită mingea în poartă.

După această remiză, Barcelona a urcat pe locul 7, cu doar 8 puncte adunate în patru meciuri. 

Serie A: Napoli a făcut spectacol cu Udinese

Napoli a câştigat fără probleme meciul cu Udinese şi a urcat pe primul loc în Serie A. Insigne a avut prima ocazie de a deschide scorul: a fost însă blocat de portarul gazdelor. Cel care a dus-o pe Napoli în avantaj a fost Osimhen.

Echipa lui Spalletti putea să facă 2-0, dar Fabian Ruiz a nimerit bara. Napoli şi-a dublat însă avantajul în prima repriză: lovitura de cap a lui Rrahmani l-a învins pe Silvestri. Oaspeţii au mai lovit de două ori şi după pauză. Koulibaly a dus scorul la 3 la 0 pentru Napoli. Tabela a fost închisă de Lozano.

Echipa lui Spalletti a ajuns la patru victorii din tot atâtea etape. Pentru Udinese, aceasta a fost prima înfrângere din actualul sezon. 

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare