Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Granit Xhaka, crucial la 3-1 pentru Franţa! Dezvăluiri din naţionala Elveţiei despre ce s-a întâmplat pe teren: "Asta i-am spus"

Granit Xhaka, crucial la 3-1 pentru Franţa! Dezvăluiri din naţionala Elveţiei despre ce s-a întâmplat pe teren: "Asta i-am spus"

EURO 2020

Comentarii

Căpitanul Granit Xhaka a declarat că naţionala Elveţiei a scris o pagină de istorie, după ce a eliminat campioana mondială Franţa, la loviturile de departajare, în optimile Euro-2020.

Xhaka: "Am scris o pagină de istorie. Fiecare elveţian poate să fie mândru"

"Am scris o pagină de istorie. Fiecare elveţian, nu contează unde locuieşte, poate să fie mândru. Am făcut o primă repriză aproape perfectă. În minutul 65 sau 68 m-am uitat la ceas şi la un corner al Franţei i-am spus lui Yann (n.r. - Sommer, portarul): 'Trebuie să ne trezim, trebuie să trezeşti apărătorii'. Mi-am spus că poate la 3-1 Franţa crede că s-a termnat, nu vorbesc de aroganţă, dar ştiam că dacă marcam pentru 3-2... Am revenit contra unei echipe a Franţei care are probabil cei mai buni cinci jucători din lume. Este greu să-mi găsesc cuvintele. Pot spune doar mulţumesc tuturor şi să fiu recunoscător antrenorului care a făcut echipa mai bună la fiecare turneu', a declarat Xhaka.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei.

Pentru Franţa au marcat Karim Benzema '57, '59 şi Paul Pogba '75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic '15 şi '81 şi Mario Gavranovic '90.

În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalti. Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84.

La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat. Pentru Elveţia au transformat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

În sferturi, Elveţia va evolua contra Spaniei.

Afla mai multe despre: granit xhakafranta elvetiaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare