Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Granzii din Serie A se luptă pentru transferul unui jucător de la Real. După Bale şi James, Zidane a scos un alt fotbalist la vânzare

Granzii din Serie A se luptă pentru transferul unui jucător de la Real. După Bale şi James, Zidane a scos un alt fotbalist la vânzare

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane nu a terminat "curăţenia" la Real Madrid. Cu doar câteva zile înainte de finalul perioadei de mercato, Real mai vrea să vândă un jucător, după ce de la echipă au plecat Gareth Bale sau James Rodriguez.

Transferul lui Morata la Juventus a fost oficializat, însă impresarul jucătorului a rămas în Italia pentru a negocia pentru un alt client: Nacho Fernandez de la Real Madrid. 

Juanma Lopez, cel care îi reprezintă pe Morata şi Nacho, a rămas la Torino şi are o întâlnire programată miercuri cu unul dintre colaboratării săi din Italia, anunţă calciomercato.it, pentru a îi găsi o echipă fundaşului central. 

Internaţionalul spaniol va pleca de la Real Madrid şi şi-a exprimat deschiderea faţă de campionatul italian. AC Milan caută să transfere un fundaş central pentru a acoperi un gol în defensivă, în timp ce AS Roma trebuie să aibă o soluţie de avarie în cazul în care pică transferul lui Chris Smalling de la Manchester United. Totodată, Napoli ar fi interesată de fotbalist în cazul în care Koulibaly va pleca de la echipă. 

Cotat la 12 milioane de euro, Nacho a jucat toată carieră la Real Madrid, dar este pregătit să părăsească echipa la 30 de ani. 

Afla mai multe despre: nacho fernandez 

viewscnt
Articole similare