Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grea e viaţa de antrenor la Craiova! Corneliu Papură e OUT: Mihai Rotaru caută un nou antrenor

Grea e viaţa de antrenor la Craiova! Corneliu Papură e OUT: Mihai Rotaru caută un nou antrenor

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, s-a convins după înfrângerea cu Petrolul, scor 1-3: va instala un nou antrenor în zilele următoare.

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, Corneliu Papură nu va mai sta pe bancă la următorul meci al Universităţii Craiova, contra celor de la Rapid, din Giuleşti, duminică, 28 octombrie, de la ora 20:30.

Universitatea Craiova va avea un nou antrenor

Mihai Rotaru a decis să meargă pe mâna lui Corneliu Papură, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită, însă s-a răzgândit rapid, după înfrângerea clară, acasă, împotriva Petrolului, scor 1-3.

  • Deja, de la 2-0 pentru ”Lupii galbeni”, suporterii olteni au putut fi auziţi cerându-i demisia tehnicianului.

Cel mai probabil, Mihai Rotaru nu îl va îndepărta de la club pe Corneliu Papură, cel care îi este alături de ani de zile, şi va ocupa din nou o funcţie în cadrul academiei. Poate chiar antrenor principal la echipa secundă, unde a mai activat.

În schimb, sursa citată anunţă că Mihai Rotaru este decis să aducă la echipă un antrenor străin, capabil să readucă echipa pe linia de plutire, înainte de a pierde contactul cu echipele din faţă, în special FCSB şi CFR Cluj.

Ultimul antrenor străin al Universităţii Craiova a fost grecul Marinos Ouzounidis, în 2021, cel care a cucerit două trofee alături de olteni: Cupa României în 2021 şi Supercupa României în 2022.

  • În acest moment, Marinos Ouzounidis antrenează în Iran, la Gol Gohar, ocupanta locului 8, cu 8 puncte, dar şi cu două meciuri mai puţin disputate faţă de adversarele sale.

 

Afla mai multe despre: papuramihai rotaru,  

viewscnt
Articole similare