Experiențe împreună.
You are here:

Grecia, Croaţia şi Muntenegru s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. România nu a reuşit să treacă de preolimpicele de la Rotterdam

Grecia, Croaţia şi Muntenegru s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. România nu a reuşit să treacă de preolimpicele de la Rotterdam

Jocurile olimpice

Comentarii

Muntenegru, Grecia şi Croaţia s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în urma turneului preolimpic de la Rotterdam.

Grecia, Croaţia şi Muntenegru s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Naţionalele de polo ale Muntenegrului, Greciei şi Croaţiei s-au calificat la JO de la Tokyo, în urma turneului preolimpic de la Rotterdam. România nu a trecut de faza grupelor.

Muntenegru şi Croaţia obţin calificarea fiind finaliste, iar Croaţia în calitate de medaliată cu bronz la Rotterdam, după ce duminică a învins, în finala mică, Rusia, scor 25-24, după lovituri de departajare (8-8 la finalul timpului regulamentar de joc).

Tot duminică se va juca şi finala mare, între Muntenegru şi Grecia.

Alte două partide jucate duminică au fost pentru clasarea finală pe locurile 5-6, respectiv 7-8, adică Olanda - Franţa 10-9, respectiv Georgia - Canada 18-10.

România nu a trecut de faza grupelor, în care s-a clasat pe locul 5 (grupa B), după rezultatele 6-16 cu Croaţia, 8-9 cu Olanda, 9-9 cu Rusia, 12-7 cu Germania şi 7-16 cu Franţa.

România a fost condusă din postura de căpitan de Cosmin Radu, care la 39 de ani a participat la ultima acţiune a reprezentativei.

La turneul preolimpic de la Rotterdam au participat 12 echipe, împărţite în două grupe. Primele patru clasate au jucat în sferturi, iar celelalte pentru clasarea pe locurile 5-8.

La Jocurile Olimpice ajung primele trei clasate de la Rotterdam, iar aceste echipe se vor alătura celor deja calificate, adică Serbia, Italia, Spania, SUA, Ungaria, Kazakhstan, Australia, Africa de Sud şi Japonia.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV VIDEO Fabulos. Imagini de senzatie cu Gica Hagi care canta melodiile lui Dinamo....