Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grecii nu se bucură de avantajul oferit de UEFA: "Sunt trist că nu putem juca cu spectatori" Ce români i-au marcat evoluţia antrenorului lui AEK Atena

Grecii nu se bucură de avantajul oferit de UEFA: "Sunt trist că nu putem juca cu spectatori" Ce români i-au marcat evoluţia antrenorului lui AEK Atena
Comentarii

Miguel Cardoso este de părere că cele două manşe vor fi echilibrate şi pentru faptul că ambele echipe nu vor putea beneficia de aportul suporterilor la meciurile de pe teren propriu. Confruntarea dintre români şi greci are loc în turul trei preliminar al Europa League.

Este una dintre puţinele situaţii în care ambele partide ale unei duble din cupele europene se joacă fără spectatori. 
 
"Când am văzut meciul jucat de Universitatea Craiova aici, cu Hoved, m-am bucurat că voi juca pe un stadion plin de fani entuziaşti. E important să ne bucurăm de meci, să scandăm, să ne susţinem echipa până la limită, să avem cea mai frumoasă atmosferă pe stadion, dar nu trebuie să îi răpim echipei şansa de a juca cu acest suport.  Sunt trist că nu putem juca în faţa suporterilor nici aici, dar mai ales nici pe stadionul nostru, în Grecia. Ştiţi ce suporteri fanatici avem în Grecia, devotaţi clubului şi e păcat că nu putem oferi acest spectacol la primul meci al sezonului pe teren propriu. Mesajul pe care vreau să îl transmit tuturor este să evităm astfel de situaţii. Iar cei 4 mii de copii care am înţeles că vor asista la meciul de mâine şi care vor fi viitorii suporteri ai Universităţii Craiova, ser să înveţe din spiritul pe care îl vor arăta jucătorii pe teren care sunt adevăratele valori ale jocului pe care îl vor urmări" a comentat antrenorul grecilor la conferinţa de presă de dinaintea partidei contra alb-albaştrilor. 
 
 
"Drept să vă spun, nu ştiam multe despre echipă până să picăm cu Universitata Craiova ca şi adversar. Dar din acel moment am văzut jocurile echipei, i-am studiat şi am văzut că este o echipă bună, disciplinată şi cu siguranţă nu ne va fi uşor" a comentat şi Petros Mandalos, fotbalistul lui AEK Atena. 

Cardoso nu este deloc străin de fotbalul românesc. 

"Vă reamintesc că am lucrat timp de 4 ani în Ucraina, la Şahtior Doneţk, cu un antrenor român care avea cel mai bun CV dn Ucraina, domnul Mircea Lucescu. Fiul lui, Răzvan, a fost campionul Greciei anul trecut. În Portugalia a antrenat Laszlo Boloni, deasemenea un antrenor emblematic. Anul trecut l-am avut pe Ciprian Tătăruşanu la Nantes. Răzvan Raţ era la Şahtior când am ajuns eu acolo şi de asemenea au fost jucători români în Portugalia" a precizat Cardoso. 
 

Afla mai multe despre: cardosoaek atenau craiovaeuropa leaguefără spectatori 

viewscnt
Articole similare