Experiențe împreună.
You are here:

Grecii s-au răzgândit! Meciurile de fotbal se vor disputa fără suporteri în tribune

Grecii s-au răzgândit! Meciurile de fotbal se vor disputa fără suporteri în tribune

Fotbal

Comentarii

Meciul din Liga Campionilor dintre echipele Olympiakos Pireu şi Olympique Marseille, programat miercuri la Pireu, se va disputa în cele din urmă cu porţile închise, după ce guvernul elen a decis marţi să interzică revenirea suporterilor pe stadioane din această săptămână, informează AFP.

Guvernul elen autorizase, luni, revenirea pe stadioanele de fotbal a unui număr limitat de suporteri începând din această săptămână, cu respectarea unor reguli stricte, după şapte luni cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus, iar meciul Olympiakos Pireu - Olympique Marseille ar fi urmat să fie primul vizat de această relaxare, prin prezenţa a 3.500 de suporteri.

"Prezenţa în tribune a spectatorilor, chiar şi în număr mic, trimite un mesaj nepotrivit cetăţenilor, într-un moment în care orice adunare trebuie evitată, iar măsurile sanitare trebuie respectate cu stricteţe", a afirmat prim-ministrul elen, Kyriakos Mitsotakis.

Dar acest pas înapoi al Executivului se explică prin creşterea rapidă în Europa a cazurilor de contaminare cu Covid-19, inclusiv în Grecia.

Anunţul de luni al autorităţilor elene a intervenit după cel făcut de Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) privind o revenire progresivă a spectatorilor pentru toate competiţiile sale, până la 30 la sută din capacitatea fiecărui stadion în funcţie de restricţiile locale.

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...