Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeala comisă de Novak Djokovic, descoperită şi comentată: "Novak trebuia să anuleze interviul"

Greşeala comisă de Novak Djokovic, descoperită şi comentată: "Novak trebuia să anuleze interviul"

Tenis

Comentarii

Simon Cambers, copreşedintele Internaational Tennis Writers Association (ITWA), a declarat că Novak Djokovic pur şi simplu trebuia să anuleze interviul pentru L’Equipe în momentul în care a aflat că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cambers a precizat că dacă jurnaliştii ar fi fost cei care se prezentau infectaţi la interviu pentru ei consecinţele ar fi fost dure.

Copreşedinte ITWA: "Novak trebuia să anuleze interviul. Dacă lucrurile ar fi stat invers, consecinţele ar fi fost dure pentru jurnalişti"

“Noi am fost foarte îngrijoraţi atunci când am aflat că unul dintre membrii noştri, Franck Ramella, de la jurnalul L’Equipe, a făcut parte din echipa care a luat interviul în acea zi şi că niciunul dintre participanţi nu a fost informat de Novak Djokovic sau de echipa acestuia că el a fost testat pozitiv. Evident că acest lucru îi pune pe oameni în pericol. Este greu de înţeles, dacă situaţia ar fi stat invers consecinţele ar fi fost dure pentru jurnalişti. Îmi imaginez că jobul lor ar fi fost în pericol.

Ar fi fost criticaţi dur şi penalizaţi. Este o situaţie ciudată şi dificil de înţeles. Novak ar fi trebuit pur şi simplu să anuleze. Ar fi fost mult mai responsabil dacă ar fi anulat interviul. Sau cel puţin să le fi spus tuturor persoanelor prezente că a fost testat pozitiv, că este asimptomatic. Din câte ni s-au spus, conform regulilor, el i-a pus în pericol pe oameni prin prezenţa sa, drept urmare ar fi trebuit să le împărtăşească situaţaia sa şi apoi ei ar fi luat o decizie”, a spus Cambers.

Novak Djokovic a recunoscut, miercuri, că s-a întâlnit cu un jurnalist când ştia că are Covid-19, descriind acest fapt drept o "eroare de judecată". Liderul ATP a recunoscut că, după ce a primit rezultatul pozitiv, a participat, totuşi, la centrul său de tenis din Belgrad, 18 decembrie, la un interviu pentru L’Equipe”, deoarece "s-a simţit obligat" şi "nu a vrut să-l dezamăgească pe jurnalist".

Djokovic spune că s-a distanţat social şi a purtat o mască, cu excepţia momentelor în care au fost făcute fotografii.

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare